Tällä viikolla täytän 32 vuotta. Kolmenkympin virstaanpylvään ohitettuani se ei ole enää niin iso juttu, mutta en silti ole erityisen innoissanikaan asiasta. Vanheminen on nyt vaan sellainen asia, joka meillä kaikilla on edessä, eikä sitä kukaan voi estää.

Voidaankin kilistellä vaikka lasilliset skumppaa vanhenemiseni kunniaksi lapsuudenkodissani, sillä lähdettiin juuri ajelemaan kohti Ylivieskaa. Suunnitelmissa on ainakin käydä Kalajoella ja jos säätiedotus pitää paikkansa, niin viedään lapset Jukuparkkiin polskimaan.

kolkyt4kolkyt3

Tällä viikolla on takana vain laiskoja aamuja – ja veikkaan saman meiningin jatkuvan vielä sunnuntaihin saakka. Sitten Miika jatkaa töitä ja itse jatkan vielä muutaman viikon lasten kanssa kotona. Täytyy jotenkin päästä fiksumpaan unirytmiin ennen kuin arjen pyörittäminen alkaa. Viimeisellä lomaviikolla mennään Rebekan kanssa ostamaan penaalit ja kaikki koulutarvikkeet, se oli omasta mielestäni ainakin ihan parasta syksyssä :”)

kolkyt2kolkyt1

Seuraavaksi  luenkin  itsekirjoittamani oppaan aikuisen naisen ihonhoidosta :D En kestä, että valitsimme ystäväni kanssa lopputyöhömme juuri tuon aiheen. Enkä ainakaan kestä, että siitäkin on kulunut jo kohta 10 vuotta. 

-Maj

1 Comment

  1. SSR 30.7.2017

    Ihania meikkikuvia ja kaunis valo!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *