Kyllä, kysäisin ystävältäni, onko hameeni liian lyhyt? Mittaa piti miettiä hetki, mutta sitten toisaalta, ääh mitä väliä? Ihan sopivahan hame tämä on, ystävänkin mielestä, etenkin kun sen pukee matalien kenkien ja rennon yläosan kanssa.

kesäminä1

Farkkuhameista tulee itselleni mieleen se tietty aika, ehkä 2007, en ole varma. Muistatteko vielä kun farkkuhameiden kanssa käytettin Lacosten supercooleja tennareita ja tietenkin legginsejä. Kangasvyö oli myös ainakin omasta mielestäni tosi magee.

Mitta ei silloin ollut mikään ongelma, koska legginsit. Viime huhtikuussa vaatekaappiini ilmestyi farkkuhame, ensimmäistä kertaa sitten Lacoste-aikojen. Tosin legginsejä en enää hameen kanssa pue, hyi! Pitkästä aikaa farkkuhame on niin freesi, farkkushortseja en hameiden ”uuden tulemisen” jälkeen ole kaivannut kertaakaan.

kesäminä2

kesäminä3

Paita – Minimum
Farkkuhame – H&M
Kello – CK
Rannekoru – & Other Stories
Laukku – LV
Tennarit – Superga *saatu

kesäminä4
kseäminä6

Paljastakaahan oletteko olleet silloin vuonna 2007 farkkuhame-beibejä? Iskikö Lacosteen ihanat valkoiset tennarit tai pikeepaidat, ehkä molemmat yhdessä? Ja läpikuultavat legginsit, ne tietysti kuuluivat asiaan :P

-Maj

9 Comments

 1. Leena-mummi 17.7.2017

  Ei oo lyhyt, sulla jyvät jalat. Tääkin käyttää yhä aikas lyhyitä 😂

  Vastaa
 2. Hansu 17.7.2017

  Kyllä se oli kesä 2007 ja farkkuhameet.😅😅 oli pitsiä ja muuta ja lyhyitä ne oli😎

  Vastaa
  • Maj 17.7.2017

   kesä 2007, best! Mulla oli myös sellainen harkkuhame, jossa oli joustovyötärö + turkoosit kiristysnarut ja törkeen upea 69 brooderaus :””D

   Vastaa
 3. Sanna 17.7.2017

  Lacosten kenkiä en muista, mutta farkkuhame, legginssit ja kangasvyö. Olin jo unohtanut tuon varsin upean kombon! :D Pitäisi kyllä joku päivä selata kaikkia vanhoja kuvia. Saisi varmaan nauraa sydämensä kyllyydestä, kun katselisi, mitä kaikkea sitä onkaan pitänyt päällään.

  Vastaa
  • Maj 17.7.2017

   Hiusmuoti oli kans siihen aikaa tosi kiva, vino otsis, takatukka ja kreisi kerrostus. Värjäyksestä puhumattakaan. V O I apua!

   Vastaa
 4. Helmis 17.7.2017

  Mä itse muistan kesän 2005 farkkuhamekesänä, ja viileämmällä just ne mustat legginssit pariksi. Välillä jopa caprimittaisena, hyi! Ihanalta näyttää asusi! :)

  Vastaa
  • Maj 17.7.2017

   Voi kyllä, caprimittaiset leggarit :D Ja urheilulliset caprit kiristysnaruilla, aiiijaiii!

   Vastaa
 5. MINI-blogi 18.7.2017

  Kyllä mulla oli 2007 farkkuhameita ja kaksi niistä on edelleen jemmassa :) Tänä kesänä olen kyllä pitänyt PALJON farkkuhametta, tosin H&M:n mamma-farkkuhametta ;)

  Vastaa
 6. Iikku 18.7.2017

  Hyvältä ja coolilta näyttää asu! Upeat jalat, joten tottakai ne saa näin kesällä vähän näkyäkin 😎

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *