Ihmiset ovat kehuneet kilpaa Ruisrockia ja some on pursunnut aurinkoisia festarikuvia, en itsekään voi mitään muuta kuin olla tismalleen samaa mieltä muiden kanssa. Meidän tiimi, johon kuului Hennan ja Idan lisäksi myös veljeni Petteri, oli omasta mielestäni tietenkin lyömätön.

Kerroinkin jo aikaisemmin, että Henna majoitti meidät kaikki luokseen, aamut sujuivat rauhallisesti brunssitellen ja kahvia hörppien. Idalla oli tietysti ultimaattiset kestävyysurheilijoille tarkoitetut juomajauheetkin mukana, eli nesteytys oli vähintäänkin kunnossa. Kolmen päivän festarointi on huomattavasti kivempaa, kun saa nukkua kunnollisessa sängyssä edes ne muutamat tunnit. Kyllä tässä vuosien varrella meininki on muuttunut aavistuksen mukavuudenhaluisemmaksi, mutta ei kyllä yhtään tylsemmäksi.

ruisrock vip
ruissi etkot
RUISROCK 2017

Matkat Ruissaloon me huristeltiin kätevästi vesibusseilla. Tietysti kävelyssäkin on varmasti oma tunnelmansa, mutta etenkin takaisintulomatka taittui mukavasti vesiteitse. Ruisrock oli tänä vuonna loppuunmyyty, lauantaina oli valtavasti jengiä liikenteessä. Kaikki sujui kuitenkin ainakin mun näkökulmasta katsottuna hyvin, saatiin suhteellisen nopsasti tilattua niin ruokaa kuin juomaakin.
ruis4
ruis5

Lady Luck siinä niin upeine festarimekkoineen! Aina kun on todella hauskaa oikeasti, niin kuvaaminen jää vähemmälle, niin kävi myös tällä kertaa. Mun festariasuista ei ole mitään sen kummallisempia kuvia, mutta toisaalta; eipä niissä mitään supererikoista ollutkaan. Samat sandaalit jalassa, illalla heitin mekon päälle hupparin ja saatoin vetää siihen vielä takinkin, mukavuus ennen kaikkea.

ruis6

Koitettiin pysytellä Pepen kanssa coolina, onnistumatta kovin hyvin. Oikealla meidän festarikengät, omiani en ole jaksanut vielä edes koittaa puhdistella. Olen kyllä valmis uhraamaan ne, jos tilanne siltä näyttää.

ruis7
ruis8
ruis9
ruis10
ruis11

Artun kanssa otettiin hymyskaba, tämä kuulemma meni mulle tällä kertaa. Festareilla oli niin paljon tuttuja, käytiin katselemassa keikkoja vähän erilaisilla kokoonpanoilla. Ehdin nähdä kaikki keikat jotka halusinkin, ainoastaa Gasellien keikka me missattiin, höh! Sunnuntaina olin suuntaamassa jo Zara Larssonia katsomaan, mutta sitten vaihdoin suuntaa ja kipitinkin fiilistelemään Lihamyrskyä, eikä kyllä harmita yhtään, oli ihan superhauskaa!

ruis12
ruis13
ruis14
ruis15
magicpoks ja mustarttu

Aivan täydelliset kolme päivää takana siis, viikonlopun kreiseimmät kommellukset varmasti naurattavat vielä pitkään. Ensi vuotta odotellessa voi käydä fiilistelemässä Janitan ottamia festarikuvia Ruisrockin instatilillä, onnistutteko bongaamaan meidät sieltä?

Pakkohan tähän loppuun on vielä kiittää klassisesti Ruisrockia  ja kaikkia mahtavia tyyppejä, kiitoskiitoskiitos!

-Maj

10 Comments

 1. Pauliina 11.7.2017

  Hei mistä toi sun päällä oleva valkonen röyhelöhihainen paita on ostettu? Se on i-h-a-n-a :)

  Vastaa
  • Maj 11.7.2017

   Voi kiitos Pauliina, se on ihan vaan kuule H&M:ltä! <3

   Vastaa
 2. Inkkari 11.7.2017

  Bongattu!

  Vastaa
 3. Nenna 12.7.2017

  Heeiiiiiii, onko Pepe ja Ida pari? Sopisivat ainakin tosi hyvin yhteen :):)

  Vastaa
  • Anni 13.7.2017

   Tuskin ovat pari, Petteri pyörii ainakin sen verran ahkerasti tinderissä :’D

   Vastaa
   • Maj 13.7.2017

    Jaahas, taitaapa joku muukin pyöriä ahkerasti Tinderissä ;)

    Vastaa
  • Maj 13.7.2017

   Haha, no joo kyllähän nuo kaksi sopisivat täydellisesti yhteen. Pitkä ja pätkä – yö ja päivä. Mun näkökulmasta olis kyllä jotenkin hirveen kätevää, jos ne olis pari :D

   Vastaa
 4. laurasofiaxx 22.7.2017

  Mistä tuo sun vaalea pliseerattu mekko on kotoisin? Aivan ihana!!!

  Vastaa
  • Maj 23.7.2017

   Moikka! Tuo kultainen? Se on Gina Tricotista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *