Mun jutut ja ajatukset pyörii juurikin jossain kukkien keräämisen ja säätiedotusten kyttäämisen ympärillä. Pääni lyö ihan tyhjää näin iltaisin, hiljentynyt talo unettaa. Olen koukuttunut HBO:n sarjoihin ja kookosjäätelöön. Kolmen Kaverin kookos-ananas on hyvää ja meitä lähimpänä olevalta jädekiskalta saa myös kookosjätskiä tötterössä. Selvitin jo, miten sitä tehdään itse, ehkä pakko kokeilla.

Koetan miettiä huomiselle jotain kivaa tekemistä, kun tämä päivä meni yöpaidoissa iltapäivään asti. Googlasin menovinkkejä sadepäiville ja päädyin omaan blogiini, heh. Postaukseni on jo kolme vuotta vanha ja vaikka siellä on edelleen ihan päteviä vinkkejä (myös kommenttiboksissa), niin voisin silti päivittää listan uudelleen.

kukkien keräily1kukkien keräily2kukkien keräily3

Haukattiin ennen lounasta vähän happea, lapset innoistuivat ihan täysillä kukkien keräämisestä ja vesilätäköissä hyppimisestä, tietenkin. Ja kyllä, olihan se pakko itsekin kokeilla miten Hunterini pitävät vettä.

kukkien keräily4
kukkien keräily6
kukkienkeräily5
Lapset on helppo saada innostumaan ihan mistä vaan, kun itse näyttää mallia. Kastuimme läpimäriksi, mutta saatiin kerättyä kolme ihanaa kimppua. Ja olihan se ihan kivaankin.

Viikonloppuna on suunnitelmissa lähteä Ruisrockiin, vielä pitäisi keksiä jotain kivaa päällepantavaa, kukkaseppele olisi ehkä aika kova? :D

-Maj

4 Comments

 1. Leena-mummi 4.7.2017

  Rockaavaa viikonloppua🎶

  Vastaa
  • Maj 5.7.2017

   Voi kiitos! Nyt peukut ja varpaat pystyyn, että säätiedotus tällä kertaa pitäisi paikkansa :D

   Vastaa
 2. Kata 4.7.2017

  Tänään näin sua ikealla syömässä ja aattelin tulla kysymään mitä Tampereella vois tehä kun sataa. Mutta kerkesitkin lähteä. No täällähän sulla olikin hyviä vinkkejä.

  Vastaa
  • Maj 5.7.2017

   Moikka! Oikeesti, oisit tullut vaan :) Siellä me tuhlattiin aikaa ja löysin pari säilytysjuttuakin työhuoneeseen :) Pitää päivittää vinkkilista – saa ehdottaa uusiakin juttuja ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *