Kamat on jo pakattu – ja ihan pian suunnataan auton nokka kohti Turkua! Survoin vedettävään matkalaukkuuni loppujen lopuksi varmaan kymmenen erilaista asua, joista varmaan yksikään ei ole sellainen, mitä loppujenlopuksi haluaisin pukea päälleni. Olen maailman huonoin pakkaaja.

Ehkäpä nahkatakilla, hatulla, repulla  ja aurinkolaseilla nyt varmaan pääsee aika pitkälle? Olen käynyt kerran aikaisemmin Ruisrockissa ja siitä on jo ”vähän” aikaa, joten saapa nähdä miten kaltaiseltani mukavuudenhaluiselta veteraanilta festarit sujuu, hahah!

denimskirt1denimskirt2denimskirt3

Hattu – Minimum
Paita – Makia
Hame ja sandaalit – H&M

denimskirt4denimskirt5denimskirt6

Viikonlopuksi on luvattu ihanaa säätäkin, ihan mahtavaa!
Ehkäpä törmätään Ruississa? Saa tulla moikkamaan, jos törmätään! 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *