Mustilla asuilla jatketaan vieläkin! Tänä kesänä lasten vettä hylkivät ja tuulen loitolla pitävät Gugguun Flash Jacket -takit ovat tulleet enemmän kuin tarpeeseen. Pohdiskelin pitkään minkä väriset takit olisivat kivat lapsille – ja päädyin hyväksi havaittuihin mustiin. Musta on ajaton ja tyylikäs, eikä siinä niin näy likakaan! Musta ulkovaate käy myös aina kaikkien muiden vaatteiden kanssa yhteen. Siskon takki menee myös sitten aikanaan hyvin pikkuveljellä.

En myönnä harrastavani lastenvaatteissa kovin usein samistelua, enkä tarkoituksella (ehkä joskus alitajuisesti) hanki sisaruksille samanlaisia vaatteita. Tyypit kuitenkin näyttävät söpöiltä, kun he viipottavat tuolla takit päällään menemään.

 

samistelut1samistelut2

Rebekka
Takki ja paita – Gugguu *
Farkut – Zara
Kengät – adidas

Samuel
Takki, paita ja housut – Gugguu*saatu
Kengät – Nike (Rebekan vanhat)

 

 

samistelut3

Ollaan tässä vuosien varrella jo niin totuttu siihen, että yleensä heitä luullaan siskoksiksi. Samuelkin osaa jo vaan reippaasti kertoa olevansa poika – ja lisää vielä usein;  vaikka mulla onkin pitkät hiukset, mut hei, voi pojillakin olla! 

samistelut4samistelut5

Samuel ei ole vieläkään uskaltautunut parturiin, eikä Saaraakaan ole hetkeen näkynyt, joten olen tässä  jo hiukan kehittynyt hiustenleikkaajana, huomaatteko? 

-Maj

4 Comments

 1. Rena 14.7.2017

  Black clothes for children are indeed have a lot of advantages! Lovely pictures.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Leena-mummi 14.7.2017

  Kyllä Sampoa on pojan näköinen 🙄

  Vastaa
 3. Minna 22.7.2017

  Hei! Saaks nuita Rebekan mustia adidaksia (lasten koossa) jostain Suomesta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *