Rebekka oli eilen lähdössä viemään Teppoa kävelylle muina naisina, nahkatakissaan ja nilkkureissaan. Meikäläinen on vähän toisen näköinen koiranlenkittäjä, etenkin aamuisin. Saatan lähteä liikenteeseen yöpaidassa, jonka päälle on vedetty eteisestä ensimmäisenä käteen osunut takki. Hiukset hapsottaen, haha! Muutenkin oma pukeutuminen on lasten loman aikaan ollut muutenkin ”aika huoletonta”, olen varoitellut etukäteen kylään tulleita kavereita, että täällä sitten ollaan ööh, erittäin luonnollisessa lookissa.

lasten nahkatakki1lasten nahkatakki2lasten nahkatakki3lasten nahkatakki4

Teppo-koira oli ennen juhannusta veljelläni hoidossa. Annan mielelläni Tepon veljeni huomiin, sillä Teppo rakastaa Petteriä. Koira pissaa silkasta ilosta nähdessään veljeni ja se ei muuten sitä usein tee! Sitäpaitsi tiedän koiran saavan extrapaljon huomiota Petterin luona. Parissa viikossa kumminkin kaikilla meillä ehti tulla Teppoa kamala ikävä, eniten varmaan mulla ja Rebekalla.

lasten nahkatakki5

Rebekka
Takki – Zara
Neuletakki – Mango
Mekko – H&M
Kengät – Melania

 

lasten nahkatakki6lasten nahkatakki7

Onhan se hellyyttävää ja opettavaistakin, kun lapsi huolehtii koirasta, sen ulkoiluttamisesta ja ruokkimisesta, aikuisen valvonnassa ja tietenkin lapsen omien kykyjen mukaan. Uskallan antaa Tepon Rebekalle lenkitettäväksi, koska se on pieni ja käyttäytyy hihnassa ollessaan tosi hyvin. Kirjoittelin Teposta tämän jutun, kun Rebekka oli vuoden ikäinen.

Mun sydäntä särkee ajatellessani, että tytön pitää joskus hyvästellä koira viimeisen kerran, Teppo kun on ollut aina osa hänen elämäänsä. Koira vahti silmä kovana vastasyntynyttä vauvaa jo seitsemän vuotta sitten, siitä asti nuo kaksi ovat olleet ystäviä.

-Maj

 

1 Comment

  1. Ulpu 7.7.2017

    Eläinystävästä luopuminen on raskasta ja lapsen suru on vielä aika raastavaa. Me jouduttiin päästämään meidän melkein 16v. cockeri-mummu koirien taivaaseen just ennen juhnnusta js itse asiassa koiru oli meillä mukana mökille mennessä, hautasimme ystävän sinne. Varsinkin 8v. tyttö otti asian raskaasti, mutta lasten sopeutumiskyvyn? ja uuden koiranpennun ansiosta toipuminen on käynyt kivuttomasti. Nyt keskitymme uuteen pikkuiseen ja muistelemme mummukoiraa. :)

    Yöpaidassa koiraa ulkoiluttamaan ;), tänä aamuna viimeksi. :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *