*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Arabia

Meillä kaikilla neljällä on on erilaiset mieltymykset aamupalan suhteen, yksi haluaa puuron marjoilla, toinen tahtoisi aina vaan jogurttia, kolmas mieluiten skippaisi aamupalan kokonaan ja itselleni on kaikista tärkeintä, että saan kahvia.

En tykkää syödä heti silmät avattuani, vaan teen ensin perusaskareita, vien koiran ulos, petaan sängyt ja sitten vasta on aamiaisen vuoro. Muiden syötyä jään usein hörppimään ties monennettako kahvikupillista, selaan Aamulehteä tai puhelinta, kerään voimia alkavaan päivään.

Arabia paratiisiArabia paratiisi

Meidän perheestä Rebekka herää aina ensimmäisenä, lomallakin ennen kahdeksaa, siinä missä Samuel saattaa pötkötellä sen jälkeen vielä parikin tuntia. Poika on kiukkuinen, jos häntä menee herättelemään, äitiinsä tullut kai. Olen syntynyt unikeonpäivänä ja herääjänä olen kuulemma en-minkäänlainen. Mieluiten en heräisi ollenkaan.

Arabia paratiisi

Samuel on se puuronsyöjä! Tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla höystetty puuro katosi lautaselta alta aikayksikön. Me molemmat ollaan myös herkkävatsaisia, puuro on siksikin hyvä aamupalavaihtoehto.

Arabia paratiisi

Ihan tavallinenkin aamupala näyttää kesäisen kattauksen ansiosta houkuttelevalta. Toistan itseäni, mutta kukapa olisi uskonut, että fiilistelen Arabian Paratiisi-sarjaa? Kaikki nuo astioiden kauniit, rehevät, kuviot ja kiemurat miellyttävät yllättäen, vaikka  aikaisemmin suosin kattauksessa käytännössä pelkkää valkoista. Kattausta voi piristää toki vain muutamalla tai vaikka vaan yhdellä Paratiisi-sarjan astialla. Meidän aamaispöydästä löytyy myös Arabian KoKo-sarjan sahramin ja valkoisen värisiä kulhoja, jotka nekin sopivat yhteen Paratiisin kanssa.

Arabia paratiisiArabia paratiisi

Ilahduin, kun löysin Paratiisi-sarjasta tuon vasemmalla näkyvän ison tarjoiluvadin. Sellaista tarvitsee itseasiassa yllättävän usein ja se olikin ensimmäinen astia, minkä halusin tästä sarjasta itselleni.

Arabia paratiisiArabia paratiisi

Me istahdetaan aina yhtäaikaa alas syömään, lapset ovat ensimmäisenä valmiita ja he kirmaavat omiin menoihinsa syötyään, palatakseen hetken päästä takaisin toimittamaan asioita pöydän äärelle.

Arabia paratiisiTälläkin kertaa vapautin muut pöydän siivouksesta ja jäin haaveilemaan kupposeni äärelle. Aamupala on päivän tärkein ateria, monessakin mielessä.

-Maj

 

1 Comment

  1. inkkari 19.7.2017

    Aina IHANA paratiisi-sarja. Tuo piristystä pöytään! Mielestäni ollut jonkin aikaa pois ”muodista”. Nyt nuoretkin tykkäävät siitä:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *