Vihdoinkin sain aikaiseksi esitellä Whitetaililta saamani housuasun, joka sopii ihan kaikkiin kesän juhliin. Leveät liehulahkeet ja toppi ovat molemmat 100 % luomusilkkiä ja ne näyttävät yhdessä puettuna ihan jumpsuitilta.

Whitetail on suomalainen vaatemerkki, jonka ajattomat vaatteet valmistetaan mahdollisimman eettisesti, ekologisista materiaaleista. Oletteko muuten aikaisemmin törmänneet tähän muutama vuosi sitten perustettuun merkkiin? Tämän kevään mallistoa ja muita tuotteita pääset shoppailemaan ja tarkastelemaan paremmin Whitetailin omassa verkkokaupassa.

whitetale1

Silkkiset housut tuntuvat ihoa vasten hyöhenen kevyiltä ja näyttävät omaan makuuni juuri sopivat simppeleiltä. Superleveät lahkeet tekevät housuista elegantit ja ne ovat kiinnostava vaihtoehto mekolle. Niin, ja mitä mustaan väriin tulee, sehän toimii tietysti aina. Silkkitoppia olen käyttänyt jo useamman kerran, mutta tämä asukokonaisuus odottelee vielä sopivaa tilaisuutta, joka toivottavasti tulee pian!

whitetale2

Asu – Whitetail *saatu
Korvikset – Mango
Nilkkakorut – Reissusta ostettu
Muut korut ja kengät – & Other Stories

 

whitetale3
whitetale4
Päälläni oleva toppi ja housut ovat molemmat XS-kokoa, mutta sanoisin mitoituksen olevan vähän normaalia reilumpaa. Olen 168 cm pitkä ja käytän yleensä kokoa S. Näiden housujen lahkeissa riittää ihan sopivasti mittaa, vaikka jalassa olisi vähän korkeammatkin korot.

whitetale5
whitetale6
whitetale7

Vaikka Whitetailin vaatteet ovat ekologisia ja materiaalit laadukkaita, niin mielestäni hinnat ovat siihen nähden kohtuulliset. Päälläni olevat silkkihousut maksavat 159 euroa ja toppi on 97 euroa. Mallistosta löytyy myös kauniit valkoiset culottes-housut sekä toppi, sekä yksinkertainen ja nätti silkkimekko.

-Maj

2 Comments

 1. Rena 12.7.2017

  I must say this look with the wide pants is absolutely wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inkkari 13.7.2017

  Kaunis asu!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *