Blockfest ei pettänyt tänäkään vuonna, festarit olivat vähintäänkin yhtä hauskat kuin aikaisempinakin vuosina, ei edes lauantain pieni tihkuttelu haitannut yhtään meininkiä. Meillä on Juulian kanssa sanaton sopimus siitä, että me ollaan joka vuosi tiiminä Blockfesteilla, varmasti hamaan loppuun saakka. Viikkoa ennen festejä me ollaan mietitty yhdessä salainen teema, myös tänäkin vuonna.

 

blockfest1
blockfest2

 

Blockfestien parhaat

– Avaimen keikka on pakko ehkä rankata koko festareiden parhaaksi, siellä oli ihan mieletön tunnelma. Perjantaina perinteisesti sännättiin Gasellien keikalle ja myöhemmin katseltiin vielä JVG ja Wiz Khalifa.

– Seura! Blockfesteillä oli paljon tuttuja, oli ihana nähdä kaikkia tyyppejä. Jutta & Jenna, Petteri, Peppi, Sara, Elisa, Annika ja Janni, Riikka ja muut, u best!

– Paras festarisafka löytyi Naughty Burgerilta, minikokoisen kasvishampparit oli niin hyviä, mutta kyllä Sitkon vege pizza hotellihuoneeseen tilattuna maistui myös.

– Parhaat unenlahjat oli ehdottomasti Juulialla, ei epäilystäkään.

– Jatkot Ilveksessä. Miten kätevää, kun samassa rakennuksessa on hotellihuone sekä virallinen jatkopaikka. Ilveksestä kävelee festarialueelle ehkä minuutin ja muutenkin hotellihuone oli niin ihanaa hemmottelua, 12. kerroksesta oli huikeat näkymät Tampereen ylle.

– Juttutuokio Hätiksen kans. Ei kai tämä kaipaa edes mitään selityksiä, mun suurin fanityttö-hetkeni ikinä. Tästä on myös kuva todisteena, kiitos Pepille vaan, mutta jätän sen silti vain omaan käyttööni.

– PIVO-maksu ranneke. Blockfest oli Suomen ensimmäinen festivaali, jossa käteistä rahaa ei käytetty  ostamiseen lainkaan. Kaikki maksaminen Blockeilla tapahtui rannekkeen kautta, se vaati vähän totuttelua, mutta toisaalta; kaikki kortit ja muut pysyvät tallessa, kun maksu tapahtui rannetta heiluttamalla.

 

blockfest3
blockfest4
blockfest5
blockfest6
blockfest8
blockfest7
blockfest9
blockfest11

Oikeastaan Blockfesteillä taisi olla kaikki ihan parasta. Ihan mieletöntä, että sain olla tänäkin vuonna mukana.

Blockfesteille oli myynnissä erilaisia lippupaketteja, joista sain  muutamia kyselyitä ja ajattelin myös tännekin vielä jakaa mielipiteeni;  jos olet aikuisempi festareilla kävijä, niin suosittelen lämpimästi ottamaan exclusive-lipun. Exclusive by Veikkaus -lippusetin ottaneille varatut tilat ovat todella hyvät, sieltä näkee keikat supermukavasti, eikä ole yhtään ahdasta.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *