Olipa ihana selata näitä postauksen kuvia, hymyilen iloisena oikeastaan ihan joka ikisessä otoksessa, osassa jopa vähän maanisena. Eikä siihen ole mitään erityistä syytä, joskus vain kaikki osuu kohdilleen ja on helppo olla. Toki eilinen oli kaikinpuolin hyvä ja onnistunut päivä.

onnellinenpäivä1

Olin tosiaan eilen Helsingissä koko päivän. Kävin ihastelemassa H&M:lla ennakkoon syksyn Studio-mallistoa. Mallistosta löytyy klassisia ja kauniita, yksinkertaisia vaatteita, – ja yllättävää kyllä, ruutukuosi kiinnostaa itseäni erityisesti.

Piipahdettiin myös Säm Asian Bar & Kitchenin + Masu Asian Bistron avajaisissa maistelemassa sushia. Suunnitelemme Idan kanssa suuntaavamme sinne pian uudestaan, aasialaiset maut kiinnostavat. Oletteko muuten käyneet Tampereen Masussa koskaan?

Päivän tai illan viimeinen ja itselleni tärkein tapahtuma oli Hyvin Eletty -kirjan julkkarit, se on, ei pelkästään elokuun, vaan vähintäänkin koko syksyn kaunein kirja. Karita Sainion kirjoittama Hyvin Eletty opastaa kauniisti vastuulliseen elämään – ja sen on kuvittanut paras ystäväni. Ida elää todella kiireistä arkea, kahden työn ohessa hän on vielä ehtinyt kuvittaa kokonaisen kirjankin, voisin vaikka poksahtaa ylpeydestä. En ole vielä itse lukenut kirjaa, joten palaan siihen erikseen myöhemmin.

onnellinenpäivä2

Nahkatakki – Minimum
Mekko – Mango
Laukku – LV
Aurinkolasit – Fendi
Kengät – Won Hundred (INCH” Store)

onnellinenpäivä3
onnellinenpäivä4
onnellinenpäivä5
onnellinenpäivä6Kuvat: Ida & Arttu

No, ok, ehkä tässä on vähän aihettakin hymyyn?

Saan Idan kylään tänne viikonlopuksi ja ohjelmassamme on vaan hengailla lasten kanssa, tehdä hyvää ruokaa ja saunoa. Kasvonaamioita ja keskusteluhetkiä lasten mentyä nukkumaan. Kai me vähän myös suunnitellaan syksyä pikkutunneilla lasten jo nukkkuessa, miten ihanaa!

-Maj

 

 

11 Comments

 1. RR 25.8.2017

  Ahh, niin parasta kun illat pimenee ja on syksyn tuntua, mutta silti keikutaan vielä kesän ja syksyn välimaastossa..Olisi muuten kiva kuulla, miten olette Idan kanssa tutustuneet?

  Vastaa
  • Maj 26.8.2017

   No niiiin, keikuttaispa tässä välimaastossa vielä pitkään, mahdollisimman pitkään <3 Haluisitsä vastauksen vaan tähän kommenttiboksiin vai kaipaisitko pidempää tekstiä mun ja Idan tutustumisesta?

   Vastaa
   • RR 26.8.2017

    No olisi kiva vaikka oma postauskin :) Jännä kuulla aina erilaisia tarinoita erilaisten ihmissuhteiden synnyistä :)

    Vastaa
    • Maj 27.8.2017

     No jep, vitsit mun pitää tehdä sellainen :)

     Vastaa
   • Meilis 26.8.2017

    En ole RR mutta Tee vaan oma postaus. Vaikka tyyliin molempien kirjoittama se tutustuminen jne.

    Vastaa
    • Maj 27.8.2017

     No jooo, se me voitaisiin kyllä tehdä :)

     Vastaa
 2. Adelera 26.8.2017

  Hei!
  Olen seurannut blogiasi jo pitkään, ja mielestäni postauksesi olivat ennen aiheiltaan parempia… nykyään kirjoittelet yhteistyö postauksista tosi usein, lastenvaatteista… aihepiiri on kaventunut, postauksesi ovat lyhyempiä ja sisältöä niissä on kovin vähän, kuvat sitäkin isompia… Ennen kirjoittelit kauneudenhoidosta enemmän, muutenkin hyvinvointi ja mielipide postauksiakin oli. Nykyään jotain nopeasti sutaistua sinne päin, joku tuoli kuvattuna nurkassa, sen vieressä kahvimuki.
  Miten noin yleensä jakselet- jos ei olo ole kovin inspiroitunut, on vaikea sitä tuoda esille. Hyvää syksyä Sinulle.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2017

   Moikka! Kurjaa, jos susta tuntuu, että tämä blogi on mennyt jotenkin huonompaan suuntaan? Inspiraatiot ja aiheet teksteihin menee ainakin itselläni ihan aalloissa, joskus tuntuu hyvältä avata jotain asiaa syvemmältä siinä missä toisinaan haluaa pidättäytyä kevyissä aiheissa. Olisiko sinulla jotain toivomuksia postausten suhteen? Ja kiitokset, syksy ei yleensä oo mun juttuni, mutta nyt on vahva tunne, että kyllä tämä tästä :) Kivaa syksyä myös sinne!

   Vastaa
 3. Amaalia 27.8.2017

  Ihana kokonaisuus sulla. Ida näyttää vähän kuin hautajaisista tulleelta, mutta ilmeisesti myös iloitsee :) tarkoitan siis lähinnä tuota mekkoa

  Vastaa
  • Maj 27.8.2017

   Moikka! Kiitos, mutta mitä ihmettä? Tuo Idan mekkohan on aivan ihana! Mekko ei edes ole kokonaan musta, vaan siinä on vähän hopeista ja se on selästä vielä avoin. Ei todellakaan mitään hautajaiskamaa:/

   Vastaa
 4. Marianne 27.8.2017

  Näytät kyllä todella upealta! Hyvin toimii kesäisempi mekko nahkatakin kanssa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *