Eilen aamulla saattelin esikoiseni kouluun, vähän nieleskelin, mutta en itkenyt! Rebekalla on lyhyt koulumatka, pelkkää hiekkatietä, ei tien ylityksiä. Hiekkatietä ympäröivien, vihreiden kumpujen takaa ilmestyi pieniä ihmisiä, joiden selässä keikkui vähän liian isot reput. Osaa oli saattelemassa myös pienemmät, vielä kotona olevat sisarukset, en kestä miten liikuttavaa se oli. Itselleni tuli luottavainen olo kaiken suhteen, kaikki olivat samoilla fiiliksillä; jännittyneinä, mutta iloisina.

Varttia myöhemmin seisomme koulun pihassa, katseltiin kun opettajat keräsivät luokat kasaan. Rebekka vilkutti ja lähti oman luokkansa mukaan sisälle. Vettä tihkutteli ja ilma tuoksui syksylle, juuri sellaiselle kuin 25 vuotta sitten, kun aloitin oman koulutaipaleeni.

Ensimmäinen päivä sujui hienosti, kotiin tuli intoa puhkuva tyttö, selvästi jo paljon isompi, kuin vuosi sitten. Lähdin iltapäivällä helpottuneena, mutta vähän silti sydän sykkyrällä Helsinkiä kohti. Meillä oli pari palaveria Asennemedian syksyn tiimoilta ja ihana Lakridsin illallinen Shelterissä.
Nyt aletaan pikkuhiljaa valmistautumaan Flow´hun täällä Idan luona. Ihan vähän puristaa rinnasta juuri nyt, mutta eiköhän se tästä. 

-Maj

2 Comments

 1. Sari 12.8.2017

  Kääk! Oon tainnu lukea sun blogia aika kauan, kun mun mielestä muistan ajan ennen Rebekkaa? Apua miten aika menee. En oo varmaan kovin usein kommentoinut mutta nyt oli pakko… Hei mistä sun ihana flow hame? Terkuin, vanha lukija :D

  Vastaa
  • Maj 15.8.2017

   Moikka Sari! Anteeksi, että vastaan nyt vasta… Se hame on & Other Storiesin, seuraavassa postauksessa on siitä lisää kuvia <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *