Syksyä pukkaa, ainakin lastenvaatepuolella! Vaikka syksy ei muuten olekaan mun lempparivuodenaika, niin syyspukeutuminen on ihanaa – eli aina kaikesta löytyy jotain kivaa kuitenkin.

Gugguun AW17 eka droppi ilmestyi myyntiin tällä viikolla. Ensimmäisessä erässä tulivat kaikki trikoovaatteet eli t-paidat, trikoopipot, pitkähihaiset paidat, topit, ballerinapaidat ja tunikat sekä frillamekot. Mallisto on taas kesäisten värien jälkeen todella raikas ja värimaailmasta löytyy paljon violetin eri vivahteita, toki myös perus mustaa ja harmaata.

gugguun syksy 00
gugguun syksy 01

Samuel on n. 105 cm pitkä ja käyttää yleensä kokoa 110 cm. Hänellä on näissä kuvissa 116 cm kokoiset ylä – ja alaosat. Vähän saa hihoista kääräistä, mutta muutaman pesun jälkeen varmasti tosi hyvä koko. Lahkeissa on myös mittaa vähän runsaasti, mutta tykkään mielummin ottaa trikoot väljänä kuin napakkana.

gugguun syksy 02
gugguun syksy 03
gugguun syksy 04

Rebekan frillat ja ballerinapaita ovat kokoa 128 cm ja legginsit 122 cm. Hän käyttää yleensä kokoa 122/128 cm. Koko on juuri hyvä, isompi olisi ollut vielä turhan väljä. Tyttö itse tykkää vieläkin frillahelmoista, hän on nimennyt ne ”pyöriviksi mekoiksi”.  Frillamekossa toimisi ehkä kivasti myös college – ja huppu!

gugguun syksy 06
gugguun syksy 05
gugguun syksy 07

Lasten vaatteet – Gugguu *saatu
Samuelin kengät – adidas
Samuelin lippis – Vans
Rebekan sandaalit – Zara
ja nilkkurit – Melania

gugguun syksy 09

Omaksi suosikikseni valikoitui lopulta juurikin tämä ”purple” , vaikka ihan ensin ihastuin vaaleaan Lilac-sävyyn. Hatanpään kartanon kukkaset matchaavat mekon sävyyn täydellisesti ja se oli muuten ihan sattumaa.

gugguun syksy 10
gugguun syksy 11

Iskeekö teihin nämä Gugguun syysvärit? Mikähän siinä onkin, että aina ne seuraavan sesongin vaatteet näyttävät niin raikkailta ja ihanilta?

Lastenmuodista  kiinnostuneille on hyviä uutisia, vielä tällä viikolla on tulossa lisää juttua syyspukeutumisesta, pysykäähän kuulolla :)

-Maj

 

4 Comments

 1. inkkari 4.8.2017

  Aivan ihania!

  Vastaa
 2. Ihanat kuvat ja sopii teidän lapsille niin hyvin :)

  Vastaa
 3. Helmis 4.8.2017

  Ihanalta näyttää! Veikkaan että näille syttyy myös moni violetn sävyjä vierastava. :)

  Hauskaa olisi muuten päästä kurkkaamaan mitkä vaatteet Rebekka (ja varmaan vähän myös äiti?) valitsee ekana koulupäivänä. Oon lukenut blogiasi aina enemmän ja vähemmän alusta asti, ja voi ihme miten se pieni vastasyntynyt menee jo kouluun! Oma esikoinen on kolmisen vuotta nuorempi, joten voin vielä vähän aikaa vain suunnitella ekan koulupäivän asua. :D

  Vastaa
 4. Leena-mummi 7.8.2017

  Tykkään

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *