glamlin1
glamlin2
glamlin5
glamlin4

Hei ihan ekaksi; kiitos te kaikki ihanat tyypit, jotka jutskailitte kanssani eilen Glamlinin kautta. Tuotepakettaja lähti matkaan useampia ja toivottavasti jokaiselle löytyy ainakin joitain uusia lemppareita tuotteiden joukosta. Itselleni oli kiva päivä ja tuli taas sellainen fiilis, että olisi kivaa tehdä jotain kauneusjuttuihin liittyvää duunia useamminkin! Ja sieltä teidänkin suunnalta on tullut toiveita meikkipostauksista, joten täytyy yrittää tsempata niiden suhteen. Onko mitään tiettyä toivetta kauneudenhoitoon liittyen eli mistä haluaisitte minun kirjoittavan?

Kauneuskonsultin hommien jälkeen kartutin kivikokoelmaani Eerikinkadun kivikaupassa. Aikaisemmin olen käynyt tyttöjen kanssa kiviostoksilla Tartossa, mutta tämä reissu oli jotain niin paljon enemmän. Kivikauppa Seraphine & eilinen reissu ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

Tällä viikolla on ollut paljon monenlaista menoa, viikonlopuksi me ollaan suunniteltu kaikkea kivaa puuhaa Rebekan kanssa. Pidän sormet ja varpaat ristissä, että ei tulla kipeiksi, niin moni valittaa flunssaa ja tästä perheestä 2/2 on pärskinyt ihan huolella, huh!

Palaan kiviasioihin ja ihan kaikkeen muuhunkin huomenna,
Maj

4 Comments

 1. Rena 31.8.2017

  Your leather jacket looks great!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. HannaK. 31.8.2017

  Onkohan ihan mahdoton idea, että pyydät vapaaehtoisia lukijoita meikattaviksi ja kuvattaviksi? Samalla saisit otettua helpommin step by step kuvat ja paikalle pääsevät lukijatkin varmasti ilahtuisivat ammattilaisen meikistä ja vinkeistä. Vähän samalla tyylillä kuin otit niitä perhekuvia joskus vapaaehtoisista! :)

  Vastaa
 3. heidi 1.9.2017

  moikka, mä kaipailen eniten teidän perheen arkisia postauksia, lapsista ja perusarkeen liittyviä kuvia.

  Vastaa
  • Maj 3.9.2017

   Niin, perusarki on kyllä ollut tän blogin juttu aina – sitähän se elämä suurimmaksi osaksi on. Osaatko sanoa tarkemmin millaista postausta kaipaisit. Ihan vain yleisesti arkijuttujako, että miten meidän päivät sujuvat ja mitä täällä touhutaan?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *