*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Isku

Talvella otin projektiksi sisustaa työhuoneeni uusiksi ja sen saatiinkin vietyä melkein loppuun, samalla tuli maalattua yksi seinä makkaristakin. Kesän ajan sisustusasiat ovat olleet paussilla, koti on vain latauspaikka kaikkien rientojen välissä. Syksyllä taas innostus sisustamiseen nostaa päätään, kai sitä tavallaan alkaa valmistautumaan pitkää talvea varten laittamalla paikkoja kuntoon?

En lueskele sisustuslehtiä, vaan inspiroidun enemmänkin vieraillessani ystävien ja tuttujen kotona sekä toki muistakin kauniista tiloista. Kävin pyörähtämässä viikko sitten Tampereen Iskun myymälässä hakemassa ideoita omaan kotiin. Tällä hetkellä kiinnostaa eniten ehkä valaisimet ja erilaiset säilytysratkaisut; hyllyt, kaapit, lipastot, naulakot ja muut. Samalla toki myös haaveilen ja kaavailen alustavasti vähän suurempiakin muutoksia, koti ei ikinä ole valmis.

 

isku1
isku2

Ensimmäisenä, ulkokalusteet ohitettuani, päädyin Lundian osastolle – toki olisin varmaan muutenkin ekana etsiytynyt suosikkibrändini pariin. Iskun myymälöissä on esillä tuotteita Lundia Classic -sekä Lundia Fuugasta -sarjoista ja myös Lundian valaisimia ja sänkyjäkin löytyy. Suomalaisen perheyrityksen tuotteet on niin kauniita ja klassisia, ne on suunniteltu palvelemaan läpi koko elämän. Tutustuin myös ekaa kertaa Lundia System -säilytyslaatikkosarjaan, joista löytyy kolmen kokoisia laatikoita, kolmessa eri värissä. Tiesittekö, että Lundialle tulee täyteen tänä vuonna 70 vuotta?

 

isku3

Tanskalaisiin Keben nojatuoleihin ihastuin jo Helsingin Sisustusmaailmassa vieraillessani. Tuoleissa on modernin nojatuolin ominaisuudet tavallaan piilotettuna eli vaikka nojatuoli on supermukava, niin tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Tuoleihin on valittavana erilaisia kangas- ja nahkapäällisiä ja jalat voi valita joko mustana ja kromisena tai satiinikromisena.

isku4isku11
isku5

Iskussa on valtava valikoima sänkyjä ja myyjien avustuksella jokaiselle löytyy juuri se oikea. Kävin pötköttelemässä muutamassa testimielessä, edelleen Carpe Diem on ehdottomasti mun mielestä kaikista coolein sänkymerkki! Carpe Diemiltä löytyy laadukkaita runkopatjasänkyjä, jenkkisänkyjä ja säädettäviä sänkyjä, voi kyllä kiitos!!! Kelpuuttaisin toki kotiini sängyn ihan varmasti myös suomalaisen Svanen ja Tempurinkin valikoimista.

isku6isku7
isku8

Adoralta löytyy hyvännäköisiä ja mielestäni kohtuuhintaisia villamattoja. Maton valinta on tuottanut monet kerrat itselleni päänvaivaa ja suosittelenkin lämpimästi tsekkaamaan Adoran matot, jos etsitte laadukasta villamattoa. Kaikki Adoran käsinkudotut ja -solmitut matot valmistetaan Adoran valitsemien kutojien, osaavien artesaanien ja Adoran tarkistamien kutomoiden käsissä, ilman lapsityövoimaa.

isku9

Ja sitten vielä yksi uusi tuttavuus, ennen kuin tsekataan, mitä toin Iskusta kotiin. Katselin eka vaan näitä Murean lipastoja, että näyttääpäs kivalta, mutta sitten sain kunnon esittelyn ohessa tietää näiden äly-lipastojen idiksen olevan sisältä löytyvän äänentoistotekniikkaa. Eli kuvassa näette soivat lipastot! Iskun myyjät ovat todella asiantuntevia ja asiakaspalvelu on timanttista.

isku10lundia1

Arvasittekin ehkä jo, että sovitukseen lähti Lundiaa? Valitsin hyllykön, säilytyslaatikot ja Soihtu-pöytävalaisimen. Kaavailin ne tuohon eteisen seinän viereen, betonipenkkien tilalle ja nehän oli kuin tehty tuohon tilaan.

lundia2
lundia3lundia4

Niinhän siinä kävi, että kokonaisuus oli vähän liiankin ihana, joten päätin lunastaa sen kokonaisuudessaan kotiimme. Kai se oli rakkautta ensi silmäyksellä?

Lundian omiin System-sarjan laatikoihin on kätevä piiloitella isompia ja pienempiä tavaroita ja hyllylle mahtuu vaikka mitä muutakin. Soihtu valaisimesta tulee kaunis valo, jota ette ikävä kyllä näistä kuvista pääse ihastelemaan, mutta myöhemmin kylläkin ;)

Iskun myymälöissä näitä Lundian ihanuuksia pääsee tutkiskelemaan näitä tarkemmin, mutta pienenä varoituksen sanana kuitenkin; ihastus saattaa olla niin syvää, ettei kotiin pääsekään lähtemään ihan tyhjin käsin.

Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte näistä mun valinnoista?

-Maj

2 Comments

 1. inkkari 17.8.2017

  Voi miten kauniita kalusteita!!! Itsellä sohvan hankinta edessä. Piti heti mennä Iskun sivuille:)

  Vastaa
 2. Rena 17.8.2017

  Looks so tasteful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *