*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Nivea

Yrittäjänä voin aika pitkälle laatia itse omat aikatauluni ja halutessani voisin tehdä työstäni ainakin jonkin verran säännöllisempää, mutta siinä on haastetta. En muutenkaan ole koskaan oikein ollut kahdeksasta neljään -tyyppinen ihminen – ja kuten sanottua, usein parhaat ideat tulevat keskellä yötä. Joskus idiksiä ei synny ollenkaan ja sekin sotkee aikatauluja, onneksi silloin voi keskittyä tekemään niitä hommia, jotka eivät juuri luovuutta vaadi (kirjanpito & laskutus.)

On päiviä jolloin nökötän koneella hiukset sotkunutturalla aamusta iltaan, lasten ollessa päiväkodissa ja muissa menoissaan, huolehdin vain pakollisimmat kotijutut kuntoon. Sitten on myös paljon niitä päiviä, kun olen aamusta iltaan menossa – ja haluaisin näyttää suhteellista edustuskelpoiselta, sillä usein bloggaajan työhön liittyy myös se kameran edessä oleminen. Raikkaan fiiliksen vaalimiseksi käväisen aamulla suihkussa, vaikka herätys olisi kuinka aikainen –  ja pesen aina hiuksetkin, siitä huolimatta, että föönaamisprosessiin kuluukin luvattoman paljon aikaa. Laukussani kulkee varmuuden vuoksi mukana hammasharja, mutta deodoranttiin pitää voida luottaa!

Nivea on kehitellyt deodorantin, joka suojaa niin hikoilulta, kuin myös tahroilta vaatteissa. NIVEA Invisible for Black & White Fresh -deodorantin koostumus on väritön ja se imeytyy nopeasti iholle, säilyttäen mustat vaatteet mustina ja jättämättä keltaisia tahroja valkoisiin paitoihin. Deodorantin levittämisen jälkeen voi siis huoletta sujahtaa mustaan silkkipaitaan, eikä tarvitse pelätä valkoisia läiskiä kainalossa.

 

nivea1

Paita – Arela
Mekko – Twist & Tango
Tennarit – Superga *saatu

nivea2

Lempivärini on musta, kyllä kai valkoinenkin lukeutuu suosikkeihini. Edellisten parin kuukauden käytetyin vaate on varmasti ollut valkoinen t-paita, ylläri!  NIVEAN Invisible for Black & White roll-onia olen käyttänyt nyt kesällä, eli testattu on erilaisissa olosuhteissa ja voin allekirjoittaa omalta osaltani tuotelupauksen; ei tahroja!

nivea3

NIVEA Invisible for Black & White -deodoranttiperheestä löytyy naisille ja miehille (NIVEA MEN) omat tuoksut. Kuvassa on itselläni tällä hetkellä käytössä oleva, raikas uutuustuoksu, Fresh. Hellävarainen, miedon sitruksinen Roll-on -deodorantti on alkoholiton ja väriaineeton. Naisten tuoksut on saatavilla roll-oneina sekä sprayna ja Clear-tuoksua tehdään myös stick-muodossa.

nivea5

Nivea Black & White

– Suojaa valkoisia vaatteita keltaisilta tahroilta
– Pitää mustat vaatteet mustina, ei tee valkoisia tahroja
– Sopii käyttää niin juhlavaatteiden, kuin sporttivaatteiden kanssa
– Säilyttää raikkauden tunteen 48 tuntia
– Alkoholiton ja väriaineeton
– Imeytyy nopeasti iholle
– Levitetään aina puhtaalle iholle ja annetaan kuivahtaa ennen pukemista

 

nivea4nivea6nivea7

Napatkaahan dödövinkki talteen, jos haluatte säilyttää lempparipaitanne/mekkonne kauniina ja siisteinä!

NIVEA Invisible for Black & White roll-on maksaa 2,50 ja spray noin 3,25 euroa. Tuotteita pitäisi kyllä löytyä niin tavarataloista, kun marketeistakin :) Miehille on tulossa syksyllä vielä oma variantti Fresh-tuoksusta!

-Maj

7 Comments

 1. inkkari 2.8.2017

  Tänään dödön ostoon, kokeilen Niveaa:)

  Vastaa
 2. Kesä 2.8.2017

  Mikä Arelan paita tuo on? Entä mekko?

  Vastaa
 3. Halina 3.8.2017

  Itse käytän vain allergia- ja astmaliiton merkitsrmiä tuotteita (esim. Erisan tai lv), mutta hauskaa että muissakin merkeissä löytyy alkoholittomia ja väriaineettomia tuotteita! :) Wikipedian mukaan Nivean omistaa saksalainen yritys enkä löytänyt nopealla etsinnällä tietoa Nivean vastuullisuudesta ja ympäristön huomioimisesta. itselleni kotimaisuusm vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat kuluttajana tärkeitätiotetta valitessa ja esim. Erisanin sivuilta löytyy tietoa heidän firmansa toiminnasta. Onko sinulla yhteistyökumppanina enemmän tietoa miten Nivea yrityksenä toimii vai oliko kyse tästä yksittäisestä yhteistyöpostsuksesta ja tuotteen markkinoinnista? Olisi mielenkiintoista ylipäätään näissä yheistyöpostauksissa lukea enemmän yritysten toiminnasta ja taustoista, sillä on aina kiva tutustua heidän toimintaansa tuotteiden lisäksi! :) Tämä siis vain oma toiveeni, mutta monta hyvää yritystä löytyy mykyään blogien kautta! :)

  Vastaa
 4. T 3.8.2017

  Alumiinia?

  Vastaa
 5. Anna 4.8.2017

  Minuakin kiinnostaa, onko alumiinia? Alumiinia on löydetty mm. rintasyöpäkasvaimista ja sotkee muutenkin normaalia hormonitoimintaa. Dödöissä kannattaa olla tarkkana.

  Vastaa
 6. NIVEA 7.8.2017

  Kyseiset NIVEA Invisbile For Black & White Fresh -antiperspiranttimme sisältävät alumiinisuoloja. Nämä antiperspiranteissa käytetyt alumiinisuolat on todistettu turvallisiksi toistuvissa ja laajoissa tutkimuksissa. Kosmetiikkatuotteissa käytettävät ainesosat on säädelty tiukasti EU:n kosmetiikkadirektiivissä, ja ne ovat jatkuvasti tiukkojen kansallisten ja eurooppalaisten turvallisuustarkastusten sekä tieteellisten tutkimusten alaisuudessa. Ei siis syytä huoleen :) Jos kuitenkin haluaa mieluummin käyttää alumiinisuolatonta deodoranttia, meillä on myös sellainen valikoimissamme, siinä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan NIVEA Fresh Natural -deodoranttia.

  T: NIVEA-tiimi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *