Kyllä vaan, viihdyn edelleenkin parhaiten kokonaan mustissa vaatteissa. Päästä varpaisiin mustaan pukeutuneena oloni on kaikista kotoisin, turvallinen ja vahvakin. Kaivoin viime syksyn pidetyimmät housut kaapista, maata vilistävät lahkeet ovat täydelliset nyt kun ei ole vielä räntää näkyvissä. Näiden housujen samettiset versiot saavat odotella vielä hetken – sametti on vielä vähän liian talvinen materiaali vai onko?

c1
c2

Paita – Bik Bok
Housut – Samsoe & Samsoe
Kengät – H&M
Laukku – LV
Kello – CK

c4
c5

Tämä on  niin maailman turhinta narinaa, mutta mä en keksi enää mitään tapaa laittaa hiuksia! Ne vaan roikkuu suorana, kuten kuvasta näkyy. Jos teen raudalla kiharoita, niin niistä tulee liian kiharat, sellaiset jotenkin ihan liian laitetun näköiset. En saa itse tehtyä kauniita laineita ollenkaan, miten ärsyttävää. Onko teillä mitään vinkkiä tähän ongelmaan?

-Maj

10 Comments

 1. Cillatar 24.8.2017

  Mulla oli kans vähän sama ongelma kiharoiden kans, kunnes aloin kesällä kääntämään muotoiluraudalla hiuksia niin, et aloitin vaan vähän alempaa eli en enää hiuksen tyvestä ja otin ehkä vähän isompia osioita kerrallaan enkä käännä ihan jokaista kohtaa millintarkasti. Mustat vaatteet on kyllä klassiset ja tykkään itsekin käyttää ainakin mustaa ala/yläosaa :)

  Vastaa
  • Maj 26.8.2017

   No totta, täytyy varmaan vaan treenata lisää. Saara saa taiottua mun hiuksiin niin ihanat laineet, vitsit kun osais itsekin!

   Vastaa
 2. johanna 25.8.2017

  No ratkaisua ongelmaan en kyllä osaa antaa muuta kuin että mielestäni hiuksesi ovat juuri tuollaisen suorana ja sileänä tosi kauniit. Ja välillä vaikka ponnarilla. Erittäin helppoa kun ei tarvitse mitenkään erityisemmin laittaa ja muotoiluraudat ei kuluta hiusta.

  Vastaa
  • Maj 26.8.2017

   No ihana sä oot, mutta arvaa mitä? Mun hiukset ei näytä (edes) tältä luonnostaan, joudun käyttämään aina suoristusrautaa :(

   Vastaa
 3. inkkari 25.8.2017

  Äitiisi tullut tuon mustan kanssa :)

  Vastaa
 4. Lilyyy 25.8.2017

  Mäkin alotan kiharoiden tekemisen ehkä puolesta välistä hiuksia ja otan aika isoja osioita. Edestä kiharran vähän enemmän kun takaa, tulee jotenkin eläväisempi ja luonnollisempi. Mulla tais mennä kyllä muutama vuos ennen kuin opin tekemään täydelliset kiharat..Yks hyvä vinkki mikä sopii varsinkin kiireisiin aamuihin on kihartaa hiukset jo illalla. Aamulla ne on mukavan huolettoman näköset eikä tarvii kun harjata ja vähän suihkia lakkaa :)

  Vastaa
  • Maj 26.8.2017

   Okei, mä testaan sun vinkkejä! Myös tuota illalla kihartamista :)

   Vastaa
 5. White 25.8.2017

  No just, olin tulos kysyy et mite oot hiukset esim tähä postaukseen laittabu, kun on nii tyylikkäästi :-) minkälaist ainetta käytät pesun jälkeen ja miten edim päätät jakauksen paikan, itelläni vaihtelee tunneittain milloin tuntuu että on ihan väärin en oo kai löytäny sitä oikeaa paikkaa… vedätkö itse jakauksen ihan suoraan vai esimerkiksi kohti pään keskipistettä? Onpa järkevän kuulonen kysymys :-D t.vähän väsynyt äiti

  Vastaa
  • Maj 26.8.2017

   Haha, et oo tosissas :D Näihin kuviin oon vaan käynyt hiukset läpi suoristusraudalla. Mä en kyllä oikein osaa vastata tohon jakaus-asiaan, oon itsekin niin hukassa hiusjuttujen kanssa <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *