Olen häärännyt siivoushommissa koko päivän! Olen kaappeja myöten yrittänyt laittaa kaikkea järjestykseen, tosin vielä on hommat pahasti kesken. Tuntuu, että ihan vasta tsekkasin lastenvaatekaapit läpi, silti sieltä löytyy taas pieneksi jääneitä juttuja. Aika vähällä käytöllä on myös kaikki ihanat kesävaatteet olleet.

No, kohta tarvitsee tehdä tilaa neuleille, takeille ja muille syysjutuille, vaikka nämä nykyisetkään kamat ei mahdu kaappeihin. Olen jo pitkään aikonut laittaa vaatteita myyntiin, vannoin muuten ystävällenikin tekeväni sen ja nyt sain vihdoinkin muutamia juttuja kuvattua.

Mitkä nettikirppikset toimivat teidän mielestänne parhaiten? Olen itse testannut, huuto.netin, Zadaan ja kerran FB-kirppiksen, mutta se on aikamoista hommaa kaikkine alustavine varausilmoituksineen jne. Joskus olen laittanut Magicpoksin facebook-sivuille myynti-ilmoituksia ja ne ovat  toimineet superkivasti :) Tällä kertaa päädyin huuto.nettiin, sielläkin on homma toiminut kivasti ja oikeastaan vaan ihania tyyppejä on osunut ostajiksi, onneksi :)

kirppis1
krippis5
kirppis6
kirppis3
kirppis9
kirppis10

Täältä löytyy kaikki myyntiin laittamani vaatteet ja parit kengätkin, kaikkiaan yhdeksän kappaletta. Lisääkin löytyisi varmasti, ajattelin kuitenkin ensin katsoa löytyykö näille ostajia vai vienkö suosiolla vaatteet normaalille kirpparille, tai ehkä ihan parasta olisi osallistua johonkin yhden päivän kestävään myyntitapahtumaan.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *