Tänään päivällä piipahdin Gugguun daamien kanssa lounaalla ja sen jälkeen uudella toimistolla. Voi vitsit, mitkä upeat uudet toimisto- ja varastotilat heillä on – ja heti kävi tietenkin mielessä, että olisipa ihana saada siihen yhteyteen merkin oma iso myymälä.

Tämän syksyn uutuusväreissä olevat hupparit, baggyt, bomberit ja jumppikset tulevat nettikauppaan myyntiin nyt keskiviikkona. Sain valita Samuelille ja Rebekalle muutamia juttuja, se ei kyllä ollut helppoa, koska tarjolla on aivan ihania uutuuksia. Collegevaatteet ovat meillä olleet aina ne kaikista pidetyimmät. Samuel on alle 2-vuotiaasta asti käyttänyt Gugguun baggyja – vaikka ne ovat rennot, niin ne ovat silti myös fiksun näköiset.

gugguu1
gugguu2
gugguu3
gugguu4

Mauve on upea sävy ja omasta mielestäni se sopii hyvin niin Rebekalle, kuin  itsellenikin. Kurkatkaapa tämä Reben asu, se on edelleenkin yksi suosikeistani. Ajattelinkin yhdistää tämän kuvan frillapaidan mustaan flow-hameeseen, sukkiksiin, nilkkureihin ja nahkarotsiin. Päähän vielä saman sävyinen pipo, tulee ihan sairaan magee kokonaisuus!

gugguu5

Merinotuotteet ovat olleet myynnissä jo muutaman viikon ja niistä oli käsittääkseni mahdollista tehdä myös ennakkotilaus. Näistä kuitenkin löytyy vielä kokoja, ainakin osasta värejä.

gugguu6
gugguu7
gugguu8

Pipo & sandaalit, toimii hyvin yhdessä:D Pipot ovat mun suurin heikkous, vaikka muita vaatteita ja asusteita lapsilla on kai aika maltillisesti, niin pipojen kanssa lähtee aina käsistä. Sain itsellenikin xxl-kokoisen pipon, niin voidaan samistella Rebekan kanssa.

gugguu9

Uusia ihanuuksia pääsee shoppailemaan Gugguun verkkokaupasta ylihuomenna! Onko teillä jotain must have -juttua tästä dropista?

-Maj

2 Comments

 1. Taru Heikkilä 29.8.2017

  Mua ärsyttää niin paljon tää gugguun touhu, kun käyt töissä, ei ole mitään mahdollisuutta pästä näille apajille, kun uutuudet tulee myyntiin! Sitten kun joskus iltapäivällä pääset koneelle, niin myydään ei oota, ei kiva. En ymmärrä, miksi eivät tee esim. aikuisten vaatteita enempää? Olen tästä heillekin kommentoinut, mutta mitään parannusta ei tule😭

  Vastaa
  • mymmeli 30.8.2017

   en nyt ihan ymmärtänyt tuota marinaa, että iltapäivällä ei saisi enää mitään. Juuri kävin Gugguun sivuilla ja kokoja näytti olevan vielä hyvin jäljellä. Ainoat poikkeukset saatavuuden suhteen taitaakin olla frillamekot sekä aikuisten vaatteet. Pipoistakin järjestetään yleensä ennakkotilausmahdollisuus onneksi. :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *