Olin kävelemässä bussipysäkille, kun vastaan tuli vanhempi rouva, joka pyöritteli päätään omituisesti ilmeillen ja hänen eleensä oli selkeästi suunnattu mulle, koska eipä siinä ketään muitakaan ollut lähettyvillä. Jäin miettimään, että olikohan hänen mielestään collegemekkoni jotenkin sopimaton tai olinko muuten vain ärsyttävä? No, ehkäpä hän vain oli kateellinen mun uutuuttaan hohtavista Ecco -kengistä? Ihan varmasti niin sen täytyy olla.

ecco_1
ecco_2
ecco_3
ecco_4

College & takki – H&M
Kengät – ECCO *saatu

ecco_5
Jalassani on tosiaan ihan ensimmäiset omistamani Eccot, eikä muuten ole yhtään mummot, vaikka eräs taisikin näitä vähän himoita itselleen ;) Nämä tennarit ovat todella hyvät jalassa – ja siitä taitaa olla kyseinen merkki parhaiten tunnettukin. Mitä pidätte kengistä tai tästä asusta yleensäkin?

-Maj

6 Comments

 1. Päivi 2.9.2017

  Tosi nätit Eccot. :)

  Vastaa
 2. Tami 2.9.2017

  Upee takki mistä???!! :D

  Vastaa
  • Maj 3.9.2017

   Jee, kiitos! Löysin takin kesällä H&M:ltä, taitaa olla aikalailla sään puolesta vikat hetket käsillä, kun voi tätä takkia käyttää.

   Vastaa
 3. Sini 2.9.2017

  Kiva asu, söpö ja rento :)

  Vastaa
 4. 28 vee 16.9.2017

  Eccot on parhaat! Mulla jo kahdet samanlaiset mut eriväriset, sirot ja moneen tilanteeseen sopivat, ei yhtään mummot :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *