Kylppärinkaapeistani löytyy vaikka millaista purkkia ja purnukkaa, joita ilman en tulisi toimeen. On ihana kuulla kavereilta vinkkejä heidän hyväksi toteamistaan tuotteista ja usein tulee itsekin hehkutettua uusia kosmetiikkalöytöjä muille. Toisinaan myös ystäväni kääntyvät puoleeni kaivatessaan vinkkejä meikki- tai ihonhoitoasioihin ja tuotteiden valintaan. Tähän postaukseen nostin muutamia hyväksi toteamiani ihonhoitotuotteita, joista toisia olen käyttänyt jo vuosia, kun taas osa on tuoreempia ihastuksia.

parhaat kosmetiikkatuotteet 1
parhaat kosmetiikkatuotteet 2
parhaat kosmetiikkatuotteet 3

NKD SKN – sarjan itseruskettava (sävytetty) vaahto. Hajuton ja kosteuttava itseruskettava vaahto levittyy tasaisesti kintaalla ja antaa iholle kauniin sävyn. Omalle iholleni sävy dark on juuri sopiva. Olen aika hätäinen itseruskettavan levittäjä, mutta tällä en ole saanut mitään raitoja tai muutakaan katastrofia koskaan aikaiseksi. Koko kropan käsittelyn jälkeen iho näyttää hehkuvalta ja luonnollisen päivettyneeltä. NKD SKN -sarjan tuotteet on valmistettu 100% luonnollisesta DHA:sta. Pakko vinkata vielä kerran myös Vita Liberatan  kasvoille tarkoitetusta seerumista, joka päivettää, napakoittaa ja hoitaa ihoa. Seerumi on superriittoistaa ja päivettävää vaikutusta voi säädellä sekoittamalla sitä sopivan määrän kasvovoiteen sekaan.

parhaat kosmetiikkatuotteet 4

Olen hullaanutunut kookoksen tuoksuun, siitä tulee aina mieleen aurinkolomat! Poikkesin kivijalkamyymälään ostamaan The Body Shopin vartalovoin sekä suihkuvoiteen, jotka ovat molemmat tarkoitettu kuivalle iholle. Tuhti vartalovoi kannattaa levittää yötä vasten iholle, niin se ehtii imeytyä kunnolla. Aamulla iho tuntuu ihanan pehmoiselta.

parhaat kosmetiikkatuotteet 5

Biotherm lanseerasi tänä syksynä uuden Skin Oxygen -tuoteperheen ja sain sarjan tuoteita testattavakseni. Cooling gel on kevyt geelimäinen kasvovoide, joka jättää ihon raikkaan tuntoiseksi. Voide on öljytön, se sopii hyvin rasvoittuvalle sekä normaalille iholle ja toimii hyvin myös meikin alla. Voiteen alla olen käyttänyt sarjan seerumia, joka herättelee ihon aamuisin, sen pitäisi vahvistaa ihoa sekä ”häivyttää iholta urbaanin elämän jälkiä” – toki varmaan toimii muidenkin kuin kaupunkilaisten iholla? ;)

parhaat kosmetiikkatuotteet 6

Acon Rescue Mist on kosteutussuihke, jota voi käyttää monella tapaa, kasvovoiteen alle tai vaikka meikin päällekin. Rakastan seerumeiden lisäksi suihkepullossa olevia kasvovesiä, niitä tulee käytettyäkin paljon useammin, kuin vastaavia perinteiseen purkkiin pakattuja. Ajattelin itseasiassa ottaa tämän suihkeen mukaan matkalle, lyhyenkin lennon jälkeen ainakin oma ihoni kaipaa extrakosteutusta. Rescue Mistissä on kevyt raikas tuoksu ja se sisältää C-vitamiinia.

parhaat kosmetiikkatuotteet 7

Mulla taitaa olla jo neljäs GlamGlown Gravitymud -kasvonaamio purkki menossa, se on ihan paras! Hopeanhohtoinen naamio napakoittaa ihoa ja saa sen hehkumaan. Täydellinen tuote, kun haluat olla parhaimmillasi ennen tärkeitä juhlia ja toisaalta myös paras pitkäksi venyneiden juhlien jälkeen, haha!  Madaran SOS -naamio on vakiinnuttanut paikkansa kylppärinkaapistani. SOS-naamio on kuivan ja rasittuneen ihon hellävarainen pelastaja.

Löytyyköhän teiltä samoja purkkeja kaapeistanne?

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *