Kulunut kesä jää ihan varmasti mieleen muutosten kesänä. Koko tunteiden kirjo tuli varmasti käytyä läpi, niiden harmaampien päivien joukkoon mahtui kuitenkin paljon ihania, kauniita ja aitoja hetkiä, jotka haluan ehdottomasti muistaa. Kävin läpi kaksi muistikortillista kuvia hymy huulilla, alkukesän tapahtumat ovat jo haaleita muistoja, onneksi on tullut kuvattua paljon.

summerends1
summerends2
summerends3
summerends4
summerends5
summerends6
summerends7
summerends8
summerends9
summerends10
summerends11
summerends12
summerends13
summerends14
summerends15
summerends16
summerends17
summerends18
summerends19
summerends20
summerends21
summerends23
summerends24
summerends25

Todistetusti ainakin muutamana päivänä paistoi aurinko, kuten kuvista näkyy! Ostamani kesäkukat kuolivat alta aikayksikön ja rannalle kerkesimme ehkä yhteensä kolme kertaa. Yksi parhaista päivistä taisi olla, kun keräiltiin lasten kanssa kukkasia kaatosateella ja myöhemmin katseltiin piirrettyjä yhteisen peiton alla. Kunhan tästä syksystä ja pitkästä talvesta selvitään, niin ensi kesästä tulee varmasti vähintäänkin yhtä hyvä, toivottavasti parempi.

-Maj

5 Comments

 1. Sanna 13.9.2017

  Ihania kesäisiä kuvia ja ihanat te! Kesä tuntuu kyllä jo niin kaukaiselta.. tai siis jos nyt edes kesää oli! :D

  Vastaa
  • Maj 14.9.2017

   <3 No älä muuta sano! Mä lähden loppukuusta reissuun, jospa sais nauttia vielä viikon kesäkeleistä siellä :)

   Vastaa
 2. -Marketta 14.9.2017

  Kauniita kuvia. Millä kameralla kuvaat? Käsitteletkö kuvia jotenkin, jos niin millä ohjelmalla?

  Vastaa
 3. Matilda 17.9.2017

  Oot kyllä tosi taitava kuvaaja! :) Erityisesti Samuelista oli muutama kuva, joita piti oikeen pysähtyä erikseen katsomaan. Kuvat on kyllä niin fiiliksen pelastajia tarvittaessa ja usein itsekin vasta omia kuvia selatessa tajuaa, miten paljon pientä hyvää omassa elämässä tapahtuu koko ajan.
  Tsemppiä teille syksyyn, uusiin alkuihin ja pimeneviin iltoihin!
  P.s. oon eksyny blogiisi säännöllisesti about Samuelin syntymästä saakka ja pakko sanoa, että sun rehellinen ”ihan vaan tavallinen” tyyli tehä tätä hommaa on todella jees! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *