*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Desenio

Tässä asunnossa tuli täyteen kaksi vuotta kesällä, kaikenlaisia sisustusideoita on kyllä ollut, mutta ollaan saatu aikaiseksi vain pari hassua seinänpätkän maalausta ja lastenhuoneen seinälle yksi taulu. Haaveissani on ollut tauluseinä rappukäytävään ja vaikka mitä muuta. Uuden asunnon valkoisiin seiniin saattaa olla aluksi vähän jännittävää lähteä naputtelemaan naulanreikiä tai edes maalailemaan, mutta ihan turhaan!

Monet kerrat olen kumminkin Instagramista ja blogeista ihastellut kauniita Desenion julisteita tai sisustustauluja, jotka ovat varmasti kaikille sisustuksesta kiinnostuneille jo entuudestaan tuttuja? Olin tosi innoissani tämän yhteistyön sattuessa kohdalleni, vaikka tulevaisuuden asumiskuvioni ovat vieläkin epäselvät. Edessäni voi olla ihan pian muutto – tai olla, että jäänkin tähän asuntoon, kaikki toivottavasti selviää pian. Taulut saa kuitenkin aina napattua mukaan, kävi miten kävi.

desenio1

Desenio tarjoaa tyylikästä seinätaidetta eli julisteita ja niihin erilaisia kehyksiä ja ripustustarvikkeita. Yritys on ollut toiminnassa nyt seitsemän vuotta ja verkkokauppa toimii yli 33 maassa, aika huikeaa! Julistevalikoima päivittyy tiuhaan tahtiin ja sitä on paljon. Selailin itsekin julisteita useampana iltana, iski pieni valinnanvaikeus, sillä kivoja vaihtoehtoja oli useampia ja sitäpaitsi tämän asunnon valkoisille seinille sopii niin monenlaiset julisteet.

desenio2

Päädyin lopulta valitsemaan eteiseen kaksi yksinkertaista mustavalkoista julistetta + kehykset. Mitä pidätte näistä? Breathe -juliste on oma suosikkini ja mielestäni sen vieressä oleva lakastunut auringonkukka on myös kaunis. Oletteko te pienenä puhaltaneet lakastuneen voikukan haivenia? Laskuvarjohyppääjiksi niitä silloin kutsuttiin <3

desenio3desenio4

Eteisen käytävästä tuli heti paljon kodikkaampi, ihan kuin taulut olisivat olleet tuossa aina. Kehykset ovat kevyitä ja  ne oli aika helppo kiinnittää ihan pienellä naulalla seinään.

desenio5

Nämä palmun oksat ovatkin ehtineet vilahtaa aikaisemmin jo blogissa ja tästä taulusta tuli jo kyselyäkin Instan puolelle. Minulla on ilmeisesti meneillään joku vaaleanpunainen kausi, joten tämäkin juliste oli saatava ja keksin sille vaikka kuinka monta sopivaa paikkaa jo etukäteen.

desenio10

Taulu on nyt toistaiseksi yöpöydälläni, en vielä uskaltanut ainakaan kiinnittää sitä seinään, sitäpaitsi se sopisi yhtä hyvin myös työhuonetta piristämään, tuohon kaktusten yläpuolelle.

desenio6desenio11

Innostuin ja tilasin aikamoisen kasan julisteita, joita voin vaihdella fiiliksen mukaan kehyksiin – ja ajattelin vielä myöhemmin tilata pari pientä kehystä lisää. Deseniolla oli myös nopea toimitus, tilaamani tuotteet tulivat kotiin parissa päivässä.

Innostuitko julisteista? Alennuskoodilla saat  MAGICPOKS25 saat -25 % alennusta kaikista Desenion julisteista, lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Alekoodi on voimassa kolme päivää eli 19.-21.9.2017.

-Maj

11 Comments

 1. inkkari 19.9.2017

  Kivoja julisteita. Eikä myöskään hinnankirous jos haluaa piristää kotia.
  Taidanpa tilata:)

  Vastaa
  • Maj 19.9.2017

   Haha, hinnankirous olikin mulle ihan uus termi :) Ja suosittelen lämpimästi, Desenion verkkokauppa on täynnä ihania juttuja :)

   Vastaa
 2. Tikru 19.9.2017

  Kivoja tauluja, saa helposti ja edullisesti tyylikästä sisustusta! Meillä lapsille kuivuneet voikukat ovat puhalluskukkia, koska niitä on pakko saada puhallella😂

  Vastaa
 3. Milla 19.9.2017

  Ihania julisteita! Täytyypä tsekata nettisivut :)

  Vastaa
  • Maj 19.9.2017

   Suosittelen lämpimästi, siellä on vaikka mitä kivaa :)

   Vastaa
 4. Soile 19.9.2017

  Ihania julisteita :)
  Mistä tuo ihana kukkateline on?

  Vastaa
  • Maj 19.9.2017

   No eikös olekin? Kukkateline on Ikeasta :)

   Vastaa
 5. Ulpu 19.9.2017

  Mäkin bongasin kukkatelineen, tosi kiva!

  Ja ihania julisteita, sieltähän voisi ottaa vaikka mitä! Kiitos vinkistä, täytyy katsella tarkemmin. :)

  Vastaa
 6. assi 19.9.2017

  voi harmi kun ihmiset eroaa niin helposti. Miehesi on nyt kahdesti eronnut? vaikka lapset eivät ole syy yhdessäoloon, niin näinä päivinä tuntuu lähes olevan muodissa olla ”sinkku”, joita eronneet itseään kutsuvat.

  Vastaa
  • Maj 19.9.2017

   Miika on ollut vaan mun kanssa naimisissa, mutta varmasti aikoinaan eronnut useammankin kerran, kuten itsekin olen.

   Vastaa
 7. Leena-mummi 19.9.2017

  Nyt ei kyllä tiiä mitä tilais, kääk🤐

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *