Tänään sain loistavan vinkin; tee lista kaikista hyvistä asioista, joita sinulle tapahtuu. Kirjaa ylös vaikka puhelimen muistiin kaikki pienimmätkin asiat, jotka ovat tuottaneet iloa sinulle, on se sitten vastaantulijan hymy, siivottu vaatekaappi, ystävän viesti tai lähikaupan parantunut hedelmävalikoima.

Älä kirjoita yhtään negatiivista asiaa, keskity hyvään. Joka päivä tapahtuu kuitenkin yllättävänkin paljon mukavia asioita. Listasta tulee nopsasti pitkä. Ehkäpä vanhoja listauksia selaamalla hoksaa niinä huonompina päivänä, että ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin.

allblackeverything_1
allblackeverything2
allblackeverything3
allblackeverything4

Neule – Won Hundred (INCH” Store)
Farkut – Bull & Bear
Laukku – Furla
Kengät – Zara

allblackeverything5allblackeverything6Kuvat – Jonnamaista

Omalle listalle on tänään kertynyt jo monta asiaa; sain lahjan ystävältä, nautin aamupalaksi kakkua – ja otin päiväunet, jotka ovat erittäin poikkeuksellista kohdallani.
Ja tätä päiväähän on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *