En pitkään aikaan ole innostunut mistään vaatteesta niin paljon, kuin uudesta Tigerin talvitakistani. Olen painellut ihan fiiliksissäni t-paita päällä voidakseni käyttää lämmintä takkia jo nyt, vaikka ollaan vielä selkeästi plussan puolella. Parhaimmillaan jossain vaatteessa tai asussa tulee ihan voittamaton fiilis – ja tämän perjantain asu on juurikin sellainen! 

Takki – Tiger of Sweden
*INCH” farkkukauppa (give away)
Paita – Sugar
Hame – & Other Stories
Laukku – LV
Kengät – Zara

Pehmeästi topattu lampaannahkatakki sekä nahkahame ovat klassikkokamaa  eli molemmat loistavia hankintoja, eikö totta? Kiiltonahkainen hame näyttää rennomalta t-paidan  tai neuleen sekä maltillisten korkojen/tennareiden kanssa, kun taas pieneen toppiin yhdistettynä hame olisi omaan tyyliin ehkä hiukan liikaa.

Ihanaa viikonloppua, me suunnataan tänään Tavastialle,
GASELLIT IT IS!

-Maj

1 Comment

  1. Inkkari 23.9.2017

    Ihana!!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *