Muistatteko vielä, kun kirjoittelin Rebekan prinsessasynttäreistä, joilla vieraili ihan oikea Lumikki. Lumikin vierailu oli koko synttäreiden koko kohta ja se jäi varmasti mieleen monelle pienelle vieraalle. Rebekka säilyttää edelleen Lumikilta saamaansa kirjettä ja haluaa uskoa prinsessan olemassaoloon.

Synttäreiden kunniavieras, Lumikki, on ystäväni Milja, joka ihan oikeasti tekee työkseen prinsessan hommia eli hän on ammattilaisprinsessa, en kestä miten siistiä! Juhlaprinsessa toimii täällä Tampereen alueella ja hänet voi tilata lastenjuhliin, synttäreille ja erilaisiin tapahtumiin. Nykyään hän taitaa myös tehdä aika paljon keikkaa muuallekin Suomeen.

milja1

Kuvasin muutama viikko sitten nämä kuvat Tuhkimosta arkiasussa  – tämä uusi asu tulee nettisivuille varmasti ihan pian.

Juhliin tai tapahtumiin voi tilata Tuhkimon ja Lumikin lisäksi myös Tähkäpään, Lumikuningattaren tai Jääprinsessan. Kaikki prinsessat on aivan upeasti toteuttuja, kaikki yksityiskohdat on loppuun asti mietittyjä. Jokaisille prinsessasynttäreille suunnitellaan ohjelma yksilöllisesti, valittavissa on vähän vierailun kestosta riippuen erilaisia aktiviteetteja; kasvomaalausta, visailua, tanssiaisleikkejä, satuhetkiä yms.

Prinsessan vierailuun sisältyy pieni lahja synttärisankarille sekä myös käsinkirjoitettu kiitoskirje prinsessalta. Bongasin myös Emilian blogista ihanan jutun juhlaprinsessan vierailusta, käykäähän kurkkaamassa se täältä.

milja4milja2milja3

Milja on työkseen prinsessa, mutta tiedättekös, voisin kuvailla häntä myös tosielämän prinsessaksi. Nainen suhtautuu työhönsä intohimolla ja hänestä näkyy aito innostus ja halu tuohuilla lasten parissa. Milja on myös yksi empaattisimmista, sydämellisimmistä  ja kilteimmistä ihmisistä, joita tiedän. Voin koko sydämestäni suositella Juhlaprinsessaa synttäreille tai mihin tahansa lapsille suunnattuun tapahtumaan.

“Have courage and be kind. Where there is kindness, there is goodness. And where there is goodness, there is magic.”

-Maj

3 Comments

 1. Rena 16.9.2017

  Really a beautiful princess!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Emppu 16.9.2017

  Voi oispa mulla Tampereen suunnalla joku, jolle voisin tilata Miljan synttäreille! Näin aikuisenkin silmin Milja näyttää oikealta prinsessalta :)

  Näin sun IG-storyssa tunnelmia teidän serkkutapaamisesta ja voi vitsit että haluaisin itse järkätä samanlaisen. Mun serkut on pääosin mua reilusti vanhempia mutta mieleltään aina nuoria :) Ollaan tosi erilaisissa elämäntilanteissa ja asutaankin eri kaupungeissa, osa jopa eri maassa, joten tavataan todella harvakseltaan eikä tunneta toisiamme niin hyvin kuin voitaisiin. Mut jostainhan pitää aloittaa ja sain nyt inspiksen tehdä tälle asialle jotain :) Teillä oli myös ihanat tarjoilut!

  Onnea myös uudelle autolle :)

  Vastaa
 3. Katja 20.9.2017

  Milja oli todella ihana Elsa synttäreillämme keväällä, josta on puhuttu puoli vuotta. Todellakin oikea ihminen tähän hommaan. <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *