*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & K-citymarket

Syksy taitaa olla sisustamisen kulta-aikaa, kesän jälkeen ihmiset vetäytyvät koteihinsa rauhoittumaan ja nauttimaan pimenevistä illoista. Tietenkin se paikka, missä eniten aikaansa viettää, pitäisi olla mahdollisimman viihtyisä. Syksyllä sytytetään kynttiöitä ja jäädään luvan kanssa kotiin, telkkarista tulee vaikka mitä uusia sarjoja. Syksyiltoina on tosi ok kääriytyä viltteihin ja kerätä voimia tulevaan talveen.

hemtex1

Käväisin katsastamassa Hemtex24h-sisustusmalliston, joka on rantautunut K-Citymarketeihin. Mallistosta löytyy kohtuuhintaisia ja kauniita lakanoita, söpöjä sisustustyynyjä, pyyhkeitä ja muitakin kivoja sisustusjuttuja.

hemtex2

Poimin lakanoiden lisäksi ostoskoriini marmoritarjottimen sekä vihreän lyhdyn. Marmoritarjotin on kaunis yksityiskohta, jonka voi sijoittaa ihan minne tahansa, meillä se onkin seilannut keittiössä, olkkarissa ja lopulta se päätyi yöpöydälleni.

hemtex3

Pienillä jutuilla saa paljon uutta fiilistä, tuo Hemtex24h harmaavalkoinen lakanasetti maksaa 24,90. Tarjolla on lisäksi söpöjä sisustustyynyjä, vaaleanpunaiset samettityynyt olivat nättejä, kurkkaahan ne täältä.

hemtex4
hemtex5
hemtex6hemtex7

Kauniit lakanat tekevät paljon, en ole aikoihin jaksanut kaivaa päiväpeittoa edes esiin. Jos totaalikyllästyt makkarin sisustukseen, niin suosittelen testaamaan pieniä muutoksia ensihätään; tee perusteellinen siivous, vaihda lakanat, hanki uudet koristetyynyt, kaiva kynttilät esiin tai hanki uusia kukkasia, kaktus on kestävä sijoitus, mutta leikkokukatkin toimivat!

hemtex8
hemtex9

Mun marmoritarjottimelta löytyy energia -ja onnenkivet, kestokukkanen (!!!) ja tuoksukynttilä. Iltalenkin jälkeen otan lämpimän suihkun ja pyrin lueskelemaan jotain hyvää kirjaa. Rutiinit auttavat saavuttamaan levollisemmat unet. Tällä hetkellä menossa on tietty Lars Kepler ja Hyvin Eletty, molemmat loistavia kirjoja. Kyllä se taas tästä, eikö vain?

-Maj

7 Comments

  1. Marjo 14.9.2017

    onko sinulla enää mitään annettavaa meille ilman mainoksia?

    Vastaa
    • Maj 14.9.2017

      Moikka Marjo! Mä en tiedä onko just mulla tai tällä blogilla sulle mitään annettavaa – se on enemmänkin ehkä sun päätettävissä :)

      Vastaa
  2. inkkari 14.9.2017

    Olispa tuonne kiva pujahtaa. Kävin kurkkaan lakanat, aika edullisia ja kivannäköisiä.

    Vastaa
    • Maj 14.9.2017

      Moikka! No eikös? Sieltä löytyy vaiks mitä muutakin kivaa :)

      Vastaa
  3. Ulpu 14.9.2017

    Mä ostin ihanan pehmoisen ( hamam pyyhkeen oloisen) keittiöpyyhkeen, taidan hakea pari lisää. Kivoja juttuja muutenkin. :)

    Vastaa
  4. Uk 15.9.2017

    Onpa mukavaa kun jossain blogissa esitellään tuotteita jotka ovat maltillisen hintaisia ja helposti saatavilla. Minä kannatan tätä yhteistyötä lämmöllä ja lähden tutustumaan tarjontaan👍. Jatka Maj samaan malliin!

    Vastaa
    • Maj 11.10.2017

      No ihana kuulla! Tämä yhteistyö oli superkiva munkin mielestä :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *