Eilen Kulosaaressa juhlittiin jo kolmatta vuotta peräkkäin The Blog Awards Finland – gaalan merkeissä. Valmistauduimme gaalaan pienellä porukalla Radisson Seaside -hotellin sviitissä. Ilta oli niin ihana ja kerrankin oli aikaa jutskailla ja kippistellä kaikessa rauhassa ennen varsinaista juhlaa.

TBAF uudistui tänä vuonna niin, että samassa kategoriassa oli bloggaajien lisäksi ehdolla oli myös muita somevaikuttajia; tubettajat, instagrammaajat, snäppääjät. Riemulle ei meinannut tulla loppua, kun Lifestyle -kategorian voittajaksi ilmoitettiin meidän Arttu. Asennejengimme hurrasi myös kovaan ääneen Asennemedian toimitusjohtajalle, Ullalle – boss ladymme  palkittiin vuoden toimistovaikuttajana, jee! Palkinnot menivät todellakin oikeille tyypeille – onnea vielä kerran asennekaksikolle ja tietenkin kaikille muillekin voittajille!

gaalahumu1gaalahumu2

Mekko –  hálo
Hiukset ja meikit – Saara Sarvas

Ollaan tyttöjen kanssa perinteisesti laittauduttu näihin kekkereihin vähän huolellisemmin, ihanaa kun kerrankin mahdollisuus pukeutua pitkään mekkoon – ei tilaisuutta voi jättää käyttämättä! Vaaleansininen mekko on suomalaisen hálo-merkin, olen ihastellut heidän vaatteitaan jo keväästä lanseeraustilaisuudesta asti. Neulemekko on muuten uskomattoman mukava päällä, ei kiristä tai purista. Harkitsin tovin mustan ja tämän vaaleansinisen välillä, mutta makutuomareiden mielestä vaaleansininen sopi minulle paremmin – mitäs mieltä te olette?

gaalahumu3
gaalahumu4
Illan ainoa kiireinen hetki tuli kuvaustilanteessa, kuusi bloggaajaa vailla asukuvia ja käytössä vain yksi kamera, haha! Onneksi saatiin nämä muutaman kuvat räpsäistyä kuitenkin kaikille.

-Maj

4 Comments

 1. Inkkari 29.10.2017

  On nätti ja väri sopii hyvin sinulle.

  Vastaa
 2. Fanni 30.10.2017

  Ihana asu ja sopii sinulle aivan mahtavasti, ehdottomasti vaaleansininen!

  Vastaa
 3. Susse 30.10.2017

  Aivan ihana mekko! Sopii sinulle upeasti!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *