Sain reissuun testattavakseni brittiläisen luonnonkosmetiikkasarjan, Evolven, tuotteita. Tutustuin Evolveen ekan kerran viime vuonna I Love me -messuilla, tehdessäni meikkejä House Of Organicin osastolla Everyday Mineralsin tuotteilla. Kiinnostukseni heräsi, kun jengiä tuli erityisesti hakemaan ja hehkuttamaan Evolven hyaluronihapposeerumia.

Valkkasin testattavakseni sarjasta muutamia spessumpia tuotteita, niitä jotka kiinnostivat eniten itseäni – ja joiden ajattelin olevan myös tarpeellisia reissussa. Evolven vegaaniset ihonhoitotuotteet on pakattu kauniisiin minimalistisiin purkkeihin, ne näyttävät hyvältä kylppärissä ja hinta on silti kohtuullinen, omasta mielestäni oikeastaan edullinen.

evolve1

Daily Defence Moisture Mist
Loistava löytö kasvosuihkeiden saralla, edelleen fiilistelen Madaran Nokkossuihketta, mutta tämä on erittäin kilpailukykyinen kaveri sille. Kaktusviikunauutetta sisältävä kasvovesi kosteuttaa & rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tuoksu ei ole voimakas, vaan tosi miellyttävä. Kasvosuihketta voi käyttää viimeistelemään ihonpuhdistuksen tai suihkutella menemään päivän mittaan aina tarpeen tullen. Tsekkasin maahantuojan sivuilta, että tämä toimii myös rauhoittamaan ihoa sheivauksen jälkeen – pitääkin testata seuraavaksi!

evolve2

Satin Leg Gloss
Satin Leg Gloss on mun henkilökohtainen lemppari! Juuri viimeksi lauantaina kysyttiin, että mitä mulla on säärissä, kun ne niin hehkuvat? Satin Leg Gloss on kuivaöljy, joka saa sääret tai tarvittaessa koko kropan säihkymään, mutta ei pelkoa kuitenkaan diskopallo-meiningistä, sillä hehkua tulee hienostuneesti. Huipputuote talven juhliin. Ihana, ihana, ihana hedelmäinen tuoksu.

evolve3

Tropical Blossom Body Butter
Auringon jälkeen ja muutenkin talvella rutikuiva vartalon iho tarvitsee rutkasti kosteutusta. Luomu-sheavoita ja Tahitin monoiöljyä sisältävä vartalovoi on täydellinen tähän vuoden aikaan ja tämäkin tuoksuu ihan taivaalliselta. Täyteläinen voi imeytyy yllättävän hyvin ja jättää ihon pehmoiseksi. Tämä on aika ihana lahjaidis, jos tietää vain, että saaja pitää trooppisesta tuoksusta. I Love me -messut on muuten taas parin viikon päästä, toivottavasti tätä löytyy sieltä!

evolve4

Hyarolonihapposeerumi
Hyarolonihapposeerumi taitaa olla yksi Evolven eniten myytyjä tuotteita ja juuri tämän tuotteen takia itsekin kiinnostuin sarjasta. Myös ystäväni Ida vannoo seerumin nimeen, hänen otsaryppynsä on kuulemma madaltunut silminnähden aktiivisen käytön jälkeen. Näin 32-vuotiaana kummasti tartuin tietysti tuohon tietoon – ja nyt testailen tuotetta ahkerasti. Yksi purkki seerumia sisältää 200 mg hyaluronihappoa – ja sitä voi käyttää kaiken ikäiset. Seerumi napakoittaa ihoa ja imeytyy todella nopsasti, päälle voi laittaa vielä hoitovoiteen. Hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti ja sitä käytetäänkin ihonhoidossa niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin pistoksina ryppyihin, huuliin yms.

evolve5

Skin Savior Body Oil
Elvyttävä vartaloöljy on tarkoitettu elvyttämään ja kosteuttamaan ihoa – ja se toimii myös ennaltaehkäisemään venymiä ja arpeutumia. Itse olen käsitellyt öljyllä reisien aluetta ja testannut myös toisille selkähierontaa tehdessäni. Öljy tuoksuu miellyttävän raikkaalle  mandariinille ja sisältää C- ja E-vitamiinia, jotka tukevat solujen uudistumista.

Kaikki testaamani tuotteet yllättivät positiivisesti! Evolvelta löytyy vaikka miten paljon muitakin ihania tuotteita, ajattelin testata vielä ainakin sokerikuorintavoidetta ja suklaantuoksuinen kasvonaamiokin kuulostaa aika ihanalta!

Hellikää itsestänne, olette sen aivan varmasti ansainneet!

– Maj

5 Comments

 1. Annu 10.10.2017

  Mulla on Evolven shamppoo ja hoitoaine. Suosittelen kokeilemaan! Ihana tuoksu, ei kuivata ja helposti reagoiva (kutiseva) päänahka kiittää:) ihania tuotteita!

  Vastaa
  • Maj 11.10.2017

   Moikka! Mä en ole hiustenhoidossa käyttänyt luonnonkosmetiikkaa oikeastaan ikinä. Ootko sä käyttänyt luonnollista shampoota/hoitoainetta pidempään tai millaisia tuotteita käytit ennen Evolven shampoota & hoitoainetta?

   Vastaa
   • Annu 11.10.2017

    Vuosia oli käytössä ihan kampaamotuotteet, välillä dermosilin, mutta kaikissa oli sama ongelma että vaikka tuotteet olivat kosteuttavia, tai hellävaraisia niin ne aiheuttivat kutinaa toisinaan.
    Itseasiassa sain idean Idan blogista kokeilla, tai oikeastaan siirtyä pikkuhiljaa luonnollisempiin vaihtoehtoihin ;)
    Olen käyttänyt urtekramin kookos-shampoota, laveran tuotteita ja nyt viimeisimpänä Evolven. Kaikissa on ihana mieto tuoksu ja pesevät hiukset puhtaiksi ja ilmaviksi, mutta ovat huonosti vaahtoavia, mutta siihenkin tottuu.
    Evolven superfood shampoo ja hoitoaine ovat kyllä olleet kokeilemistani kaikista parhaimmat :) ja tosiaan sen tuntuisia että ovat oikeasti helliä myös päänahalle, eivätkä kuivata.
    Suosittelen kokeilemaan vaikka urtekramin shampoota jonka voi napata mukaan samalla kun tekee ruokaostoksia, sitä löytyy nimittäin useimmista kaupoista ja se on nuista edullisin vaihtoehto. Evolvessa kyllä huomaa sen mitä luonnonmukainen shampoo on parhaimmillaan :) päihittää body shopin tuotteet!

    Vastaa
 2. Leena-mummi 11.10.2017

  Onko noi vaan nettikaupassa?

  Vastaa
  • Maj 13.10.2017

   Hello, hello! Ainakin kaikista Ruohonjuuri-myymälöistä pitäisi löytyä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *