Karita Sainion Hyvin Eletty -kirjan kansikin on jo niin kaunis, että siihen haluaa tarttua. Hyvin Eletty opastaa lukijaansa kauniisti ja lempeästi eettisiin & ekologisiin valintoihin. Se ei paasaa, mutta antaa kyllä paljon ajattelemisen aihetta. Lueskelin itse Hyvin Eletyn pienissä paloissa, alkuun selaillen ja tarttuen ensin omasta mielestäni kiinnostavimpiin juttuihin.

Jos olet pohdiskellut, että mitä voisin tehdä paremmin tai mistä voisin aloittaa, niin kirja auttaa pehmeästi alkuun. Itseäni se auttoi myös ymmärtämään, että vastuullisesti valitessaan ja kuluttaessaan ei välttämättä tarvitse tinkiä omasta tyylistään.

Ilahduin kirjasta löytyvistä käytännön vinkeistä ja fakta-tärpeistä. Lemppareitani ovat myös listaukset, joissa Karita vinkkaa mm. hyvistä kasvisravintoloista, inspiroivasta luettavasta ja kertoo omat suosikkinsa luomu-kosmetiikkatuotteista – ja sen mistä niitä saa.

hyvin eletty1
hyvin eletty 2
hyvin eletty 3

Kirjaan on haastateltu tunnettuja suomalaisia henkilöitä, bloggajia, vaatesuunnittelijoita, toimittajia ym. jotka inspiroivat omilla tarinoillaan elämään eettisemmin. Hyvin Eletty -kirjan harmoniset kuvat on ottanut Ida – enkä kyllä voisi olla ystävästäni enää ylpeämpi! Iloitsin, kun yksi minun Idasta ottamani kuva päätyi kirjaan.

hyvin eletty 4
Näin kaunis kirja tekee mieli jättää esille, selailtavaksi ja tietysti inspiroimaan kyläileviä kavereita.

-Maj

3 Comments

 1. Rena 5.10.2017

  I like already the cover – very beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Tanja 9.10.2017

  Mistä oot löytänyt noita ufo karkkeja?

  Vastaa
  • Maj 11.10.2017

   Hei nää ei oo itseasiassa ufoja, vaan enemmän sellaisia keksityyppisiä herkkuja, jotka saatiin tuliaisiksi Pariisista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *