Koko aamupäivän olen tsempannut itseäni miettimään syksyn kivoja puolia. Parhaani mukaan olen koittanut olla lannistumatta tuosta sateesta ja itseasiassa ihan kivasti se on onnistunutkin, mutta nyt on ihana paeta näihin aurinkoisiin kuviin ja kirjoitella vähän kevyempiä ajatuksia teillekin. Ymmärrän, että kesäpukeutuminen ei välttämättä ole mielessä päällimmäisenä näin lokakuussa, mutta mutta…

sardinia_asu1sardinia_asu2

Mielestäni t-paita ei ole ollenkaan tylsä perushankinta, päinvastoin, tavalliset t-paidat on olleet koko kesän ajan ainakin itselleni se juttu ja nyt edelleen syksyllä puen neuletakin tai jakun alle t-paidan. Spagettiolkaintopit ja muut vastaavat ovat jääneet pitämättä tai ainakin tosi vähäiselle käytölle. Samettimekon allekin puin kesällä t-paidan, mitenköhän sen muuten saisi asustettua tähän vuodenaikaan sopivaksi, idiksiä?

Laadukkaimmat ja parhaiten istuvat t-paidat olen löytänyt Arelalta, & Other Storiesilta sekä Sugarilta. En ole itse innostunut suurista printeistä, mutta joku pieni yksityiskohta on silti ihan ok.

Teeppari on juuri sellainen vaate, jota tulee pidettyä & pestyä, joten on turhauttavaa jos se jo parin pesun jälkeen nukkaantuu tms. Kannattaa siis mielestäni vähän panostaa laatuun. Tämän postauksen kuvien & Other storiesin perus puuvillapaita on malliltaan ihan täydellinen, eikä se ole haalistunut ollenkaan pesussa.

sardinia_asu3

Aurinkolasit – Fendi
Koru – lahja ystävältä
T-paita – & Other Stories
Hame – Gina Tricot
Laukku – Furla
Sandaalit – & Other Stories

sardinia_asu4
sardinia_asu5sardinia_asu6
Kiitos kuvista Idalle!

Omasta vaatekaapistani löytyvät farkkuhameet eivät toimi niin kivasti sukkisten kanssa, mutta nahkahameet kylläkin! Edellisissä asupostauksissa näkynyt kiiltonahkainen hame on tällä hetkellä mun lemppari, se tekee perusasusta heti vähän mielenkiintoisemman.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *