Terkkuja täältä aurinkoisesta Algherosta! Blogi oli pari päivää alhaalla normaalia suuremmista kävijämääristä johtuen, nyt kaiken pitäisi olla jälleen kunnossa.

Ollaan Idan kanssa molemmat sitä mieltä, että kaunis Sardinia on paras tähänastisista syyslomakohteistamme. Täällä on kaikkea juuri meidän tarpeisiin sopivasti, ensisijaisesti kaipasimme aurinkoa ja lämpöä, hyvä ruoka ilahduttaa aina ja tekemistäkin riittää. Ensimmäiset päivät ovat menneet aikalailla auringossa löhötellen, nenät kiinni kirjoissa. Rannoilla ja poolilla on väljää, koska täällä on kai turistikausi loppumaisillaan. En ole kuitenkaan havainnut sitä tietynlaista melankolista syksyfiilistä, onneksi.

reissuasu1reissuasu2

Energiavarastoni alkavat täyttymään hiljalleen,  on sitten jotain mistä ammentaa voimia syksyn mittaan. Lokakuu tulee olemaan  todella kiireinen ja varmasti rankkakin, mutta eiköhän siitäkin selvitä, ainahan tähänkin asti ollaan. Asioiden edistämisestä  ja aikaansaamisesta tulee aina hyvä fiilis.

reissuasu4T-paita ja kangaskassi on saatu Sugarilta

 

reissuasu5

Nyt kuitenkin vielä lataillaan vielä vähän lisää.
So far, so good!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *