*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Arabia

Uudessa kodissani on hyvä tunnelma, kaikki muutkin ovat sanoneet sitä – vaikka tavarat ovat hujanhajan, niin asunnon yleisfiilis on rauhallinen. Kämppä alkoi tuntumaan heti vähän kodilta, kun ensimmäiset tavarat oli kannettu sisään – no, ehkä pohjapiirros on tehty fengshuin oppien mukaisesti tai jotain.

En joutunut nukkumaan ensimmäistä yötä täällä yksin, vaan Ida tuli jakamaan kanssani vuodesohvasta napatun patjan. Kaikista epäilyksistäni huolimatta, nukuin rauhallisesti ja paremmin kuin aikoihin, ystäväni tuhistessa siinä vierellä.

Asuntoni on valoisa, aamulla Ida ihasteli, kun valo läikehti sälekaihtimien läpi huoneisiin.  Ensimmäistä yötä seurasi tietenkin myös ensimmäinen aamu. Kömmittiin ylös patjalta ja alettiin juhlavin tunnelmin tekemään itsellemme aamiasta. Aamiaisemme rönsyili vähän brunssi-henkiseksi ja saimme juuri mahtumaan kaiken olkkarin pöydälle. Ensimmäinen aamu ja uusi alku. Mietiskelin siinä kahvia hörppiessäni, että ihan varmasti tulen muistamaan tämän hetken pitkään.

ensimmäinen arabia1
ensimmäinen arabia2

Mukanani muutti osa vanhoista Arabian astioista; keittiönkaapeista löytyy KoKoa, Paratiisia, Arcticaa ja Tuokio-sarjaa. Halusin tuoda myös jotain ihan uuttakin ja mielestäni tänne sopii ihanasti nuo 24-h-sarjan vaaleansiniset Usva mukit ja lautaset. Seinän sävykin on ihan usvainen, täydellinen match puurokulhojen kanssa. Kahvit kaadoin mustavalkoisiin Paratiisi-sarjan kuppeihin, jotka nekin ovat juuri paketista napatut.

ensimmäinen arabia3
ensimmäinen arabia4
ensimmäinen arabia5
ensimmäinen arabia6

Eka aamu uudessa kodissa oli paras mahdollinen. Kiitos Ida, että olit – ja olet siinä, no matter whatKiitos Arabialle kauniista astioista, jotka muuten muuttivat mukanani ihan ensimmäisenä. Kiitos astioista, jotka tekevät niin aamukahvitteluista kuin kaikista muistakin ruokahetkistä vähän parempia.

-Maj

6 Comments

 1. Heidi 6.11.2017

  Kaikkea hyvää uuteen kotiin. Ja voimia! Toivottaa lukijasi, joka ei IKINÄ jaksa kommentoida. Nyt oli pakko, tuli sellainen olo.

  Vastaa
 2. tempura 6.11.2017

  <3

  Vastaa
 3. Pi 6.11.2017

  Elämä kantaa:) tsempit sulle. Aika tekee ihmeitä😘

  Vastaa
 4. emppulan 6.11.2017

  Onnea uuteen kotiin . Kaikkea hyvää

  Vastaa
 5. Anna-Mari 8.11.2017

  Se ei ole helppoa, mutta siitä selviää <3 Ihana ystävä sinulla!

  Vastaa
 6. Annika 12.11.2017

  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen! Kiitos kivasta blogistasi, se on tyylikäs muttei kuitenkaan sellaista ällöä pintaliitoa mitä joillakin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *