lastentorimarras17

Huomenna järjestetään suosittu Lastentori-tapahtuma Helsingissä! Meiningit alkavat Tavastialla jo heti kymmeneltä aamulla ja ainakin aikaisimpina vuosina jengiä on ollut paljon liikkeellä, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Lastentorilla pääsee tapaamaan joulupukkia ja siellä on vaikka mitä muutakin kivaa puuhaa lapsille; Polarn O. Pyretin sample sale, bObles -rata, temppurata ja joulukoristeen askartelupiste. Olen lasten kanssa mukana perinteisellä bloggaajien vaatekirppiksellä, joten tulkaahan tekemään löytöjä & moikkaamaan?

Tämä muistutus tuli nyt tosi viimetingassa, pahoittelut. Olisin itsekin voinut alkaa valmistautumaan hiukan aikaisemmin, sillä enää on vain pari tuntia perjantaita jäljellä, enkä ole ehtinyt vielä pakkamaan myyntikamoja. No, eiköhän tämä tästä? Tarkoitus on kuitenkin olla järkkäämässä kirppispöytää kuntoon ennen ovien avaamista. Mulla on myynnissä lastenvaatteiden lisäksi myös omia vaatteita.

Nyt täytyy jatkaa vaaterumbaa, nähdään Tavastialla?

-Maj

2 Comments

 1. Lucy 25.11.2017

  Hei,
  Ymmärrän että taloudellinen tilanne varmasti muuttuu eron jälkeen, tai näin ainakin kaikille eronneille tutuilleni on käynyt, mutta jos yhden toiveen saisi silti esittää niin vähän vähemmän kaupallisia postauksia kiitos. Laskeskelin että edellisistä postauksista 5/6 on kaupallisia. Itse en jaksa enää edes avata niitä, mutta mielelläni blogiasi kuitenkin lukisin. Mutta nyt sen saa avata vaan kerran pariin viikkoon, joka harmittaa kovasti. Jos siis enemmän saisi niitä sun arkisia höpinöitä blogiin, mitä ennenki oli :)
  T. The original lukija the citysta eli Ylivieskasta ;)

  Vastaa
  • Maj 26.11.2017

   Moikka! Mä ymmärrän sua, mutta vitsit mulla on ollut nyt niin kivoja kamppiksia – en ole halunnut sanoa ei. Kamppikset tulee vähän epätasaiseen tahtin, nyt niitä on ollut vähän enemmän ja taas hetken päästä vähemmän. Kiitos palautteesta ja ihana kun jaksat kuitenkin lueskella mun juttuja <3 <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *