Ensimmäinen viikko uudessa asunnossa alkaa olla kohta lopuillaan. Hyvin me lasten kanssa ollaan suoriuduttu kaikesta, vaikka silmieni alla olevat rinkulat ovat entisestään tummentuneet.

Vähän väliä huomaan, että meiltä puuttuu jotain oleellista – luonnollisestikin, kun yhden talouden tavarat on jaettu kahteen kotiin. Iltaisin lasten harrastusten lomassa ollaan juostu hakemassa niitä puutteita; pyykinkuivaustelinettä, peiliä, lamppuja, leikkuulautaa ja muita vastaavia juttuja.

Eniten haastetta tuotti löytää Tepolle sänky ja ruokakupit, siis ei ollenkaan niin helppo homma, mitä olin ajattelut. Kupit ja peti ovat aina esillä ja eihän niitä ole tarkoitus uusia, ennen kuin ne oikeasti tyyliin kuluvat puhki. Käytiin kurkkaamassa ainakin kolmessa kaupassa, kunnes tajusin kysellä vinkkejä IG-storyn puolella ja lopulta löydettiin Tepolle uusi peti – tai itseasiassa talopaketti!

Digi

Hylkäsimme monta koirapetiä, koska ne olivat kaikki liian isoja, rumia tai muuten vaan epäkäytännöllisiä. Seuraajani vinkin perustella kurvattiin Ideaparkin Fifi & Fido -myymälään ja siellähän oli tarjolla useampikin kiva petivaihtoehto. Kiitos muutenkin kaikille vinkeistä, olisi heti vaan pitänyt kysyä teiltä fiksummilta neuvoa, niin oltaisiin säästytty turhalta vaivalta.

Digi

 

Ajateltiin katollisen pesän olevan Tepolle turvallinen ja rauhaisa nukkumapaikka. Mökki on Jalo -merkkinen ”vankka lemmikintalo”, enkä muuten kestä, että mökin kerrotaan olevan tarkoitettu myös jyrsijöille, hah! Tepolle mökki on täydellisen kokoinen ja pienen alkukankeuden jälkeen se onkin onneksi jo täysin kotiutunut.

Houkuteltiin Teppoa tutustumaan uuteen taloonsa herkkupalojen avulla, laitettiin myös tuttu peite mökin sisälle, mutta harmiksemme se ei uskaltautunut kuin etujaloillaan sisälle. Samuel oli niin harmissaan kun vastoin toiveitamme koira ei heti innostunutkaan uudesta yksiöstään. Myöhemmin samana iltana luin lapsille iltasatua, sen jälkeen etsikelin koiraa – ja sieltähän se löytyi kippuralta mökin sisältä, best! 

Talo menee kasaan, katto kiinnitetään tarroilla  ja se on helppo ottaa mukaan sen omassa muovisessa pakkauksessaan. Mökin mitat ovat 43 x 39 x 40 cm ja pohjalla on tyyny, jonka päällinen on irrotettava sekä konepesun kestävä. Saatavilla on eri värejä, mutta tämä vaihtoehto sopi parhaiten meidän sisustukseen, se on myyjän mukaan melkein se tärkein kriteeri koiran sänkyä ostettaessa.

 

Digi

Ruoka- ja juomakupit me ostettiin Nekalan Wuf -myymälästä! Niiden oikea paikka on muuten keittiössä, ei makkarissani. En kestä, että näitäkin metsästettiin parista paikkaa. Samppa sai lopulta valita parista vaihtoehdosta ja näihin hän päätyi. Wufissa oli tosi ystävällinen palvelu ja hyvä valikoima etenkin koirien pantoja, valjaita ja hihnoja.

Digi38251587676_7eca14d0af_oDigi

Teppo on nukkunut tyytyväisenä jo pari yötä tuolla mökissään, eikä se enää tassuttele öisin ympäri kämppää. Päivisinkin koira hakeutuu mökkiinsä lepäilemään, se oli siis hyvä ostos!

Suosittelen suuntaamaan Fifi & Fido -myymälään Ideaparkiin jos hakusessa on peti pienelle koiralle. Tokihan sieltä löytyy isommillekin koirakavereille useita erilaisia vaihtoehtoja. Kuten jo sanottua; oli kyse sitten vaatteista tai koirankopeista, niin mielestäni on vaan niin paljon kivempi shoppailla myymälöistä, kuin mitä nettikaupoista.

-Mari

1 Comment

  1. Lisa 13.11.2017

    Voi hyvänen aika miten ihana. Toi kuva missä hän poseeraa mökin edessä ❤️

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *