Normaalisti tähän aikaan vuodesta tunnen itseni superväsyneeksi ja olen viihtynyt parhaiten viltin alla pötköttelemässä. Nyt en ole edes ehtinyt ajattelemaan, että elämme parhaillaan vuoden pimeintä aikaa. Havahdun oikeastaan tähän vähäiseen valoon ainoastaan kun olen kuvaushommissa, tänään tuskailimme Jonnan kanssa treenivaatekamppiksen parissa. Valo on paitsi vähäistä niin myös karun sinertävää.

marraskuu1

 

Pipo – Gina Tricot
Kello – CK
Paita – COS
Farkut – Bull & Bear
Tennarit – Timberland *saatu

 

marraskuu2

Olen häärännyt viimeiset pari viikkoa muuton parissa. Miten se tällä kertaa tuntuukin niin hirveän hitaalta ja vaivalloiselta? Ensi viikolla urakka on onneksi saatava päätökseen, sillä vanhat avaimet on luovutettava eteenpäin.

Kalenteriini on myös buukattu paljon kivoja menoja, ja tuntuu tärkeältä suunnitella aina muutamaksi viikoksi eteenpäin ohjelmaa. Ystävät ovat piipahtaneet tupatarkastuksilla, eilen luonani oli yökylässä ystäväni Emmi ja tänään on Saaran vuoro. Loppuviikko meneekin vaihteeksi Helsingissä.

marraskuu4marraskuu3marraskuuKuvat – Jonna

Seuraavaksi asennan jouluvalot partsille – ja odottelen Sapea saapuvaksi! Älkää antako marraskuun musertaa, nyt ollaan jo puolivälissä. Kynttilät vaan tulille ja hyvää musiikkia soimaan, ootte best. 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *