muuttohumu1muuttohumu2muuttohumu3

Terveiset täältä muuttopuuhien keskeltä, pari edellistä päivää on mennyt näissä merkeissä ja tänään hommat jatkuvat varmasti niin myöhään, kuin on vaan mahdollista. Laskeskelin tämän olevan jo yhdeksäs muutto mulle, aika kultaa muistot – tai muutot, heh!

Olen taas sujuvasti onnistunut unohtamaan miten paljon omistan tavaraa, olisi pitänyt aloittaa kaiken läpikäyminen jo viikkoja sitten. Jälkikäteen on aina helppoa järkeillä, nyt ei auta kun kääriä hihat ja laittaa muuttohattu päähän. Onneksi mulla on ollut apukäsiä, en selviäisi tästä yksin.

Palailen huomenna tänne paremmalla ajalla :*

-Maj

8 Comments

 1. Henna 4.11.2017

  Ihanan värinen seinä! Onnea uuten kotiin <3

  Vastaa
  • Maj 5.11.2017

   Kiitos Henna, valitsin maalit ehkä 30 sekunnissa, mutta seinästä tuli kyllä kiva :)

   Vastaa
 2. Essi 4.11.2017

  Hei!
  Halusin vain sanoa, että kiitos tästä elämänmakuisesta blogista, jota oon saanut seurata usean vuoden ajan. En muista olenko koskaan kommentoinnut postauksiasi, mutta nyt tuli tunne, että haluan sanoa jotain ☺ ihanaa syksyn jatkoa, toivottavasti bloggaat vielä pitkäään !☺❤

  Vastaa
  • Maj 5.11.2017

   No voi vitsit, ihana kun laitoit viestiä. Kai tää syksy tästä talveks on hiljalleen kääntymässä – joten voi ehkä jo sanoa, että syksystä selvittiin?

   Vastaa
 3. Halina 4.11.2017

  Apua muutot on kyllä aina oma rasitteensa! Olen muuttanut 7 vuoden sisällä 10krt + auttanut poikaystävän 3 muutossa (ah ihana opiskeluelämä ja muuttuvat asumisjärjestelyt)! Noh onneksi kaikessa kehittyy ja paras strategia on ollut säilyttää jo kaikki valmiiksi lipastoissa/laatikoissa niin muutto onnsuper helppoa kun raahaa vaan hyllyt ja lipastot laatikoineen mukana, vaatteet heivaa jätesäkkiin ja tavaramäärän kohtuullisena :D Tsemppiä muuttoon!

  Vastaa
  • Maj 5.11.2017

   Moi! Hyviä vinkkejä, joista paras on ihan varmasti pitää tavaramäärä kohtuullisena <3

   Vastaa
 4. Amaalia 4.11.2017

  Onnea uuteen kotiin! Niin muutitko nyt siihen sun vanhempien Tampereen asuntoon?

  Vastaa
  • Maj 5.11.2017

   Kiitos paljon – ja ei, en muuttanut :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *