Vuoden kimaltavimmat ja samalla myös ekat pikkujoulubileet on nyt takana, huh! Viime Lauantaina Radisson Seaside muuttui Nelly Hotelliksi. Koko hotelli oli hissejä myöten koristeltu Nellyn X-mas Hotel -juhlia varten. Yhteen huoneeseen oli rakennettu Nelly Closet, joten asukriiseiltäkin vältyttiin. Juhlaväen seassa oli paljon tuttuja, ilta meni kuin siivillä ja jaksettiin piipahtaa vielä jatkoillakin. Vasta pikkutunneilla maltettiin kömpiä Jonnan kanssa tyytyväisinä hotellihuoneemme valtaviin sänkyihin.

Pirskeet starttasivat illallisen jälkeen täydellä teholla, musiikista vastasivat ihanat D.R.E.A.M dj:t ja vähän myöhemmin pompittiin Alman keikalla.

Molemmat mekot – Nelly *saatu
MUAH – Saara Sarvas

Otettiin Jonnan kanssa pukukoodi ”All that glitter, all that foreign gold” tosissamme, haha! Mätsäävät asut ei ollut tietoinen valinta, vaan alkuperäiset asusuunnitelmat muuttuivat Nelly Closetissa piipahtaessamme. Juhlaväki oli niin upean näköistä kaikessa paljetti- ja glitterloistossaan. Kiitos vielä ihanista IG:n privaviesteistä, tuli niin hyvä mieli niistä :*

Kiitos kuvista Jonnalle sekä Artulle!

 

Lähdettiin myöhäisen brunssin jälkeen ajelemaan takaisin tampereelle, matka meni pienestä väsymyksestä huolimatta kivasti. Pysähdyttiin vaihtamaan auton pyyhkimiin sulat, selvittiin siitäkin hienosti pienellä avustuksella, jes!

-Maj

1 Comment

  1. päivi 20.11.2017

    Voi miten kauniita olette!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *