*Kaupallinen yhteistyö, Timberland

Kauas ollaan tultu niistä päivistä kun jaksoin kipittää korkeilla koroilla ihan tavallisena arkipäivänä. Kenkien mukavuus on nykyisin todella tärkeää itselleni ja on ihan mahtavaa kun vaihtoehtoja löytyy – eikä tyylistäkään tarvitse tinkiä.

Tennarikausi alkaa olla lopuillaan ja useimpina aamuina, viimeksi tänään, olen vetäissytkin jalkaani vihreät kaunokit, Timberlandin Courmayeur Valley Chelseat. Nämä kengät menevät niin trikoohousujen kanssa arjessa, kuin myös vähän siistimpien asujen kanssa.

Timberlandin kenkiä on vilahdellut siellä sun täällä tänä syksynä, enkä yhtään ihmettele miksi. Nilkkurit ovat rouhean näköiset, mutta silti todella kevyet jalassa. Sisäpohja joustaa, ihan kuin pohjissa olisi pienet tyynyt, jotka pehmentävät askelta.

timberland5
timberland6

Yleensä mulla on aina mustat kengät, mutta sytyin kyllä heti tälle oliivinvihreälle sävylle. Courmayeur Valley Chelseaa saa myös mustana, harmaana sekä Timberlandin klassikkovärissä eli kullanruskeana.

untsikka_3
untsikka_5
timberland2

Aurinkolasit – Fendi
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Levi’s 501 Skinny
Kengät –  Timberland
(Courmayeur Valley Chelsea)

Toisen asun tiedot löytyy täältä!

timberland1
tmsi

Sanoisin, että tässä on yhdet tämän syksyn näppärimmistä kengistä, voin lämpimästi suositella. Jos haluat päästä sovittamaan Courmayeur Valley Chelsea -nilkkureita tai muita Timberlandin kenkiä, niin kannattaa suunnata Forumiin, Timberland avasi uuden myymälän sinne elokuussa.

-Maj

 

4 Comments

 1. Inkeri 6.11.2017

  On tosi tyylikkäät kengät ja ihana neule.

  Vastaa
  • Maj 7.11.2017

   Oi kiitos! Tässä asussa on kyllä kaikki mun lempparijutut!

   Vastaa
 2. Leena-mummi 7.11.2017

  Korkokengillä mentiin viiskymppiseksi, joka päivä jalassa kaikkina vuodenaikoina, sitt yks reidenrepeämä ja siihen jäi🤐 toi Sun mainostama Footway tosi hyvä valikoimaltaan. Nyt kylläkin käytössä eli flopit😎

  Vastaa
  • Maj 7.11.2017

   Eikä vitsit, kiva kuulla <3 Nauti lämmöstä ja lomasta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *