Sametti on matskuna ylellinen & juhlava – ja silti samettivaatteet ovat todella miellyttäviä päällä. Mukavuutensa puolesta samettiasu käy loistavasti vaikka kotihengailuun. Ihastuin viime syksynä leveälahkeisiin Twist & Tangon samettihousuihin ja olipas ihanaa kaivaa ne esille kaapista pienen tauon jälkeen.

Samettiset vaatteet ovat enemmän ehdottomasti syksyn ja talven juttu, kesällä ei tulisi mieleenkään pukeutua samettiin. Omasta vaatekaapistani löytyy pöksyjen lisäksi muutakin samettista, Samsoe & Samsoen samettimekko sekä aamutakin tyyppinen jakku. Olen vähän haaveillut skarpimmasta samettisesta bleiseristäkin. Miesten samettipuvut ovat myös mielestäni supertyylikkäitä.

samettiasu1

 

samettiasu2

 

samettiasu3

Paita – H&M
Housut – Twist & Tango
Tennarit – Samsoe & Samsoe

 

samettiasu4
samettiasu5

Näiden kuvien samettiasun saisi helposti upgreidattua juhliin sopivaksi korkeilla koroilla ja näyttävillä korviksilla. Tennarit toimi silti tähän hetkeen parhaiten. Onko teillä jo pikkujouluihin jo valmiiksi vaatteet mietittynä?

-Maj

1 Comment

  1. Petra 4.12.2017

    Siis NYT kolahti !! Täydellinen vaate —- housuja ei kai ole enää tuolla, mutta varppina aika monessa paikassa :). Upee asu!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *