Täällä uudessa kodissa on tarkoitus maalata vähän seiniä. Tai siis yksi seinä on jo valmis, pari vielä odottelee maalia pintaansa. Valitsin maalit alle minuutissa, tarkoituksena oli ottaa vaaleanharmaan lisäksi tummempi harmaan sävy makkaria varten. En tiedä tarkalleen, mitä siinä oikein tapahtui, mutta kävelin K-Raudasta ulos vihreän maalin kanssa.

vihreä seinä 1
vihreä seinä 2

Sain vihreästä tarpeekseni joskus ehkä 90-luvulla, kun äitini hurahti vedenvihreisiin sävyihin; sitä löytyi matosta, verhoista ja astioista. Muistatteko te sitä? Ilmeisesti kesti näin kauan toipua vihreän yliannostuksesta, hahah! Saapa nähdä miten tämän seinän kanssa käy, kyllästynköhän siihen nopeasti?  No jos, niin aina voi maalata uudestaan. Makkarin seinään on sudittu Tikkurilan sisämaalia, sävy on N494 ja Nefriitti nimeltään.

vihreä seinä 3vihreä seinä 5
vihreä seinä 6

Kaikki täällä on vielä vaiheessa ja tulee varmasti olemaan vielä tovin. Ei tekisi mieli vilauttaa mitään keskeneräistä täällä blogissa, mutta äh, mitäpä sillä on väliä toisaalta. Hauskahan se vaan on myöhemmin vertailla ennen ja jälkeen kuvia vai mitä mieltä olette?

-Maj

4 Comments

 1. E 8.11.2017

  Ihan täydellinen tuo seinän väri <3 Näyttää erittäin raikkaalta ja samalta rauhoittavalta, sopii mielestäni täydellisesti valkoisen sängyn kanssa :) Meillä on kotona erilaisia harmaansävyjä ja olen nyt haaveillut juuri tuollaisesta vihreästä seinästä mahdollisesti makuu- tai olohuoneeseen! Äidilläni oli myös tuo vedenvihreä vaihe ja todellakin kaikki sohvia myöten oli vihreä!

  Vastaa
  • Maj 9.11.2017

   KIITOS! ja ah, vihreät sohvat, sinisistä puhumattakaan.

   Vastaa
 2. sINI 8.11.2017

  Ehdottomasti, keskeneräinen on mielenkiintoista ja elämänmakuista 🙂👏🏽

  Vastaa
  • Maj 9.11.2017

   No kiva kuulla, että kiinnostaa, eikä kai sisustuksen tarvitsekaan olla ihan heti valmis? :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *