Kaksitoista kuvaa tältä vuodelta, yksi jokaiselta kuukaudelta.

vuokatti3

Tammikuun kuva on otettu talvilomalla Vuokatissa. Lapset nauttivat lumesta, kirpsakka pakkanen tuntui poskissa ja sormet meinasivat jäätyä kuvatessa. Tämä hetken jälkeen ajoimme rinnebaariin hörppimään kuumaa kaakaota sekä laskettelemaan.

nässy5

Luistelemassa Näsijärvellä helmikuussa. Kaakao ja munkit maistuivat paremmalta kuin koskaan. Muistan, että luistelureissun jälkeen tein kolme pellillistä pitsaa. Viihdyimme vieraiden kanssa pitkään keittiönpöydän ääressä istuskelemassa.

dream3

Krabi ja maaliskuu. Istuskeltiin lounaalla rantaraflassa ja lapset kiipeilivät puissa. Tätä kuvaa katsellessa melkein tunnen auringon lämmön ihollani.

culottes2

Helsinki ja huhtikuu, joka oli poikkeuksellisen kylmä. Olin reissulta palatessani henkisesti valmistautunut siihen, että kevät olisi jo pitkällä Suomessa. Eipä ollut.  Muistan kuinka tuuli pörrötti hiuksiani ja olin aivan umpijäässä Artun ottaessa tätä kuvaa.

vappu7

Vappu it is! Iltakahveilla kotona, vasta toinen satsi muffareita onnistui. Lapset olivat jo yökkäreissä. En osannut aavistaa, että pöydän toisella puolella istuville tyypeillä olisi meille pian iloisia uutisia – nyt en malta odottaa, että vauva syntyy!

mökkilife5

Kesäkuu. Perinteinen, kylmä ja sateinen juhannus mökillä. Käytiin saunasta uimassa monta kertaa. Ajeltiin illaksi kotiin ja matkalla kuunneltiin vanhoja iskelmiä radiosta.

yyterin hiekkaranta1

Yyteri ja heinäkuun onnellisin päivä.

flow2

Elokuu, Flow, Gasellit ja Ida kainalossa. Aikamoinen viikonloppu kieltämättä, mutta olihan meillä kivaa!

sugar universe 8

Helsinki. Mustaakin mustempi syyskuu, josta en muista tarkasti mitään. Halusin vaan kadota.

gugguu_syksy9

Syyskuu vaihtui Lokakuuksi ja selvisin päivä kerrallaan. Onneksi oli nämä tyypit, en tiedä mitä tekisin ilman <3

marraskuu

Tampereella. Marraskuussa pystyin jo hengittämään paremmin. Havahduin tuona päivänä siihen, kuinka vähän valoa oli –  en kai aikaisemmin ollut muuttokiireissäni edes ehtinyt ajatella koko asiaa. Kiitos kuvasta Jonnalle :*

nameit7

Itsenäisyyspäivä, jei! Täydellinen talvipäivä, me retkeiltiin metsässä ja mä vaan fiilistelin kaikkea. Muistan vain päällimmäisenä tunteena kiitollisuuden. 

-Maj

2 Comments

 1. Esteri 31.12.2017

  Hyvää uutta vuotta!
  T: lukija vuodesta 2012

  Vastaa
 2. Kerttuli 1.1.2018

  Oi miten ihania kuvia.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *