Miten paljon voi yhteen päivään mahtua asioita tai tapahtumia? Aamu alkoi avain-katastrofilla, jolla oli onneksi onnellinen loppu. Perun puheeni naapureista, jotka eivät muka moikkaile takaisin. Härmäläiset lämpenevät hitaasti ja itse langetin tuomion aivan liian nopeasti. Tässä meidän talossa asuu paljon kivoja ihmisiä. Ihmisiä, joita ilman etsisin vieläkin Rebekan kotiavaimia.

Iltapäivällä napattiin asukuvia, joista sain kasaan nämä kokonaiset neljä kuvaa. Sää oli niin harmaa  – ja voi apua, miten ankea naama mulla on! Harmi ettei ollut pussia mukana, sillä olisin voinut laittaa sen päähäni. Vuoden pimein päivä on tällä viikolla, mutta jos haluaa ajatella positiivisesti niin siitähän se päivä taas alkaa pidentyä jälleen ja pahin on jo takana.

Tehtiin päivällä Jonnan kanssa nopeusennätys sushin syömisessä, vedettiin yhteensä 30 palaa plus misokeitot alle 10 minuutissa. Vatsat pullollaan oli hyvä lähteä testaamaan uutta LesMillsin The Trip -treeniä, jossa pyöräiltiin 3D-maailmassa, haha!

tiiliholvi3tiiliholvi2

Illalla oltiin ulkosalla viettämässä niitä Samuelin päiväkodin joulujuhlia. Lapset nauttivat ja olihan se kota ihan tunnelmallinen. Mietin silti, että ainoastaan Suomessa ihmiset on niin sekaisin, että viettävät illalla pilkkopimeässä metsässä joulujuhlaa. Lapset painoivat menemään taskulamput ojossa, piirrettiin hankeen vesiväreillä ja tehtiin lumiukko. Jokatapauksessa pikkuväellä tuntui olevan tosi hauskaa. Lapset saivat kotiinviemisiksi punaiset posket ja itse torkahdin olkkarin lattialle, aikamoiset kemut siis.

tiiliholvi1

Takki – Mango
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Zara
Laukku – LV
Kengät – Vamos ( saatu)

tiiliholvi4Kuvat – Jonnamaista

Olen helpottunut kun pikkujoulurumba on nyt ohi ja voi alkaa hiljalleen rauhoittumaan joulun viettoon. Enää muutama hassu päivä jäljellä aattoon. Lasten harrastuksetkin ovat jääneet tauolle hetkeksi, joten iltaisinkin on vähän paremmin aikaa. Aikaa, jonka voi käyttää ihan vaikka olemiseen.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *