Olen tänään hymyillyt niin, että poskiin sattuu. Kerroinkin jo aikaisemmin, että me vietetään Idan kanssa yhdessä aatonaattoa. Startattiin aamu riisipuurolla, joulusmoothiella ja pannullisella kahvia – jotka kannoimme poikkeuksellisesti sänkyyn.

Myöhäiseksi venyneen aamupalan jälkeen pakkasimme laukkuihin salijutut, uintikamppeet ja eväät. Jos ystäväni verensokeri pääsee laskemaan liian alhaiseksi, niin ilmoilla on katastrofin ainekset. Salille me mentiin Idan toiveesta, ennen me käytiin treenamassa yhdessä, joten oli hauska mennä verestämään muistoja. Koutsasin Idaa Fressillä melkein kaksi tuntia ja sen jälkeen käännettiin auton nokka kohti Rauhaniemen Kansankylpylää. Eväät maistuivat muuten tässä välissä allekirjoittaneellekin, haha!

Rauhiksessa lauteet olivat taas ihan täynnä ja vesi tuntui muuten kylmemmältä kuin koskaan. Ensimmäistä kertaa näin, että joku pakittaa takaisin portailta, jotka vievät järveen. Me käytiin neljä kertaa järvessä ja oltiin niin ylpeitä itsestämme. Takaisin autolle käppäillessämme meinasin poksahtaa hyvästä fiiliksestä. Instagram Storiesin puolelta löytyy hyvä läpileikkaus meidän päivään, jos haluat kurkistaa.

pyjamat1pyjamat2

Idan tekemässä joulusmoothiessa on banaania, puolukoita, cashewpähkinöitä, kauramaitoa, inkivääriä ja kaardemummaa.

pyjamat3

Kiitokset kaikille riisipuurovinkeistä, päädyin lopulta tekemään riisipuuron kookosmaitoon. Keitettiin ensin vesi & riisit (2dl + 2dl) ja sitten lisättiin joukkoon tölkki kookosmaitoa (4dl) ja 6 dl kevyempää Alpron kookosmaitojuomaa + teelusikallinen suolaa. Puuro oli ihan törkeän hyvää, eikä siitä tullut yhtään liian makeaa, vaikka etukäteen vähän mietityttikin. Kookosriisipuuro päihittää maitoon tehdyn puuron ihan koska vaan, kantsii testata. Puuron päällä on kanelia ja granaattiomenan siemeniä.

pyjamat4pyjamat5
Uskon jääkylmässä vedessä polskimisen + saunomisen helpottaneen vähän myös mun niskajumitusta. Nyt kropassa on niin raukea olo, että pakkaan vain nopeasti kamat Ylivieskan reissua varten ja suuntaan sen jälkeen nukkumaan.

Ihanaa joulua <3

-Maj

2 Comments

 1. Talvi 24.12.2017

  Minkä merkkinen ja mistä tuo pyjama on?

  Vastaa
  • Maj 25.12.2017

   Moikka! Itseasiassa meillä on erilaiset pyjamat, Ida on ostanut omansa kirpparilta ja mun on Lindexiltä. H&M myy myös samantyyppistä pyjamaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *