Joulu tuli ja meni, vauhdilla. Kaksi edellistä viikkoa on oikeastaan mennyt yhdessä vilauksessa ja olen ihan pihalla viikonpäivistä. Enkä meinaa saada arkisista puuhista mitään otetta. No, huomenna on taas perjatai, joten mitäpä sitä turhaan?

Lomailemme lasten kanssa koko ensi viikon, enkö ole suunnitellut meille mitään ohjelmaa ja se tuntuu kerrankin vain ihanalta. Ihan varmasti keksimme kuitenkin kaikenlaista tekemistä – ja olkaahan ystävät yhteyksissä :*

Pian pyörähtää käyntiin uusi vuosi ja ehkä sen myötä uudet kujeetkin? Sain vihdoinkin ostettua uuden paperikalenterin ensi vuodeksi ja olen ihan innoissani tehnyt sinne muutamia merkintöjä. Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan tyyntä seilailua, koska tänä vuonna on tapahtunut ihan tarpeeksi kaikenlaista. Kiinnostaisiko teitä muuten lueskella koontia 2017 (blogi)vuoden tapahtumista? Jos, niin voisin tehdä sellaisen :)

joulu1joulu2joulu3joulu4joulu5joulu6joulu7

Näiden kuvien myötä on hyvä sanoa heipat joululle. Oli kiva joulu, mutta kieltämättä jo odotan sitä ihan tavallista arkeakin. All good here. Toivottavasti sielläkin?

-Maj

1 Comment

  1. Tami 29.12.2017

    Joo koonteja on kiva lukee :) Hyvää alkavaa vuotta, toivottavasti se olis meille kaikille lempeä aamen

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *