Täysimittaiset liuhulahkeet ja loskakeli ei ole toimiva yhdistelmä ollenkaan, ellei halua mopata sisään tullessa lattioita kuravedellä. Pätkityt liehulahkeet eli culottes-housut ovat tähän vuodenaikaan paljon fiksumpi valinta. Vajaamittaisilla housuilla tarkenee hyvin, kun ne pukee sukkikset alle.

Omien korkeavyötäröisten pöksyjeni kanssa voin käyttää myös sellaisia yläosia, jotka eivät sovi farkkujen kanssa ollenkaan. Culottes-housut ovat mielestäni parhaimmillaan sirojen avokkaiden parina, mutta hyvin ne käyvät tennareiden tai oikeastaan kaikenlaisten kenkien kanssa. Harvoinpa meikäläistä enää näkee korkkareilla sipsuttelemassa, vaikka moniin asuihini saisi varmasti särmää ja ryhtiä koroilla. Edelliset pari kuukautta olen käyttänyt lenkkareita ja pipoa ihan liian usein, taisin pari viikkoa sitten tehdä oman ennätykseni hiustenpesukertojen välissä, hah!

menossa4
menossa3

 

Aurinkolasit – Fendi
Takki – Tiger Of Sweden*
T-paita – Mango
Housut – Zara
Tennarit – Samsoe & Samsoe
Laukku – LV

*saatu INCH” Storesta

 

menossa2menossa1
Kuvat – Jonnamaista

Parasta housuissa on kuitenkin, että ne eivät purista eikä kiristä mistään.
Oli miten mummoa hyvänsä, niin se kai on housujen paras ominaisuus
vai mitäs te sanotte?

-Maj

4 Comments

 1. Leena-mummi 9.12.2017

  Enpä ollut ennen kuullut koko sanaa🤔 ihania housut mitkä ei purista!

  Vastaa
 2. Kerttuli 9.12.2017

  Kivat on. Ton mallisia housuja oli joskus 80 luvulla.

  Vastaa
 3. Helmis 9.12.2017

  Ihanat housut! Näkisin mielelläni myös joskus korkkareiden/arvokkaiden kanssa. 😍

  Vastaa
  • Maj 10.12.2017

   Voi kiitos! Ja kiva kuulla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *