Oi vitsit miten ihana sää osui itsenäisyyspäivälle! Auringonpaiste heijasteli valkoisesta hangesta niin, että silmiä sai siristellä. Tuntuu ihan siltä kuin olisin ollut edelliset pari kuukautta vankina mustassa jätesäkissä, kaikki tuo lumi ja kirkkaus on niin epätodellista. En muistanut kirkkaiden talvipäivien olevan niin upeita, edellisestä vastaavasta onkin jo tovi aikaa.

Oltiin lasten kanssa koko eilinen päivä ulkona ja nopean ruokatauon jälkeen lähdettiin kaupunkiin katsomaan vielä ilotulitusta. Sain kai jonkun raittiin ilman myrkytyksen, sillä nukahdin Samuel sylissäni bussiin, mitä ihmettä? Tämä tapahtui siis menomatkalla, eikä kovin kaukana ollut nukahtaminen takaisinpäin tullessakaan, hupsista.

 

nameit1
nameit2

Ulkoilu on kivaa, kunhan on vain on varustautunut hyvin eli pukenut tarpeeksi vaatteita päälle. Tuoreena mutsina omistanut ollenkaan tuuli- tai toppahousuja, voi niitä aikoja. Enää en kyllä pärjäisi ilman kunnon vermeitä, sen verran mukavuudenhaluinen (vai aikuinen?) minusta on tullut.

Lapsilla on päällä name it -merkiltä saadut toppavaatteet ja koko syksyn käytössä olleet Vikingin kengät. Niin toppavaatteet kuin kengätkin on todettu hyviksi, eivätkä ne ole käytössä juuri edes kuluneet.

nameit3
nameit4
nameit5

Pipot – Gugguu*
Takit ja housut – Name It*
Hanskat – Samuelin, Reima
& Rebekan, Stockmann
Kengät – Viking
*saatu

nameit6

Koko viikko me ollaan oltu menossa, ei ole ehtinyt missään vaiheessa olemaan tylsää. Enkä kertaakaan ole kuullut kenenkään suusta valitusta, etteikö olisi mitään tekemistä. Näpyttelen tätä postausta Samuelin treenatessa joulujuhlaan muskariryhmänsä kanssa tuossa seinän takana ja Rebekkakin on parhaillaan jumppatreeneissä. Lauantaina ohjelmassa on isosiskon vierailu, jumppakisat, muskarin joulujuhla sekä Gasellien & Kauriinmetsästäjien keikat, omg!

nameit7

Uusi arki on ollut mukavaa, elämä helpottui kummasti, kun muutto saatiin alta pois pari viikkoa sitten. Menoja riittää, mutta se sopii mulle just hyvin, en kai ole koskaan ollut mikään kotihiiri.

Tämä viikko on muutenkin ollut kaikinpuolin hyvä, en äkkiseltään keksi mitään yhtään mitään valittamista, heh! Aurinkoisia talvipäiviä tilaisin kuitenkin lisää, kiitos!

-Maj

1 Comment

  1. inkku 8.12.2017

    Todella lämpimän ja kivan näköiset asut lapsilla, ajattomat.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *