*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & K-Citymarket

Kaveriporukamme pikkujoulutarjoilut toteutetaan useimmiten nyyttäriperiaatteella, jokainen tuo tullessaan jotain naposteltavaa. Osa leipoo tai kokkailee itse – ja osa enemmän kuin mielellään nappaa kaupasta jotain valmista mukaan.

Pikkujouluihin tai illanistujaisiin osallistuville tarjottavien hankkiminen ei pitäisi aiheuttaa turhaa stressiä. Kurjaa jos kemuista pitää jättäytyä pois sen takia ettei ole aikaa leipoa piirakkaa. Joulua edeltävät viikot ovat monille superkiireistä aikaa ja jo pelkästään kalentereiden yhteensovittaminen useamman ystävän kanssa saattaa olla haastavaa. Onneksi kaupan hyllyiltä löytyy vaikka mitä herkkuja, joista saa käden käänteessä kasattua näyttäviäkin tarjottavia vaikkapa juuri pikkujouluihin.

pirkanparhaat1

Juustot ovat aina varma valinta mihin tahansa illanistujaisiin. Pirkka Parhaat -tuotesarjasta löytyy juustojen kanssa nautittavaksi vanha tuttu viikunahillo, jota suositellaan erityisesti sinihome-, vuohen- ja briejuuston kanssa. Maistoin hiljattain ensimmäistä kertaa Pirkka Parhaat kirsikkahilloa, hyvää sekin ja vähän kun kaipaa vaihtelua viikunahillolle. Kirsikkahilloa kannattaa kokeilla brie-, gouda- tai kermajuustojen parina.

Näin joulun alla juustotarjottimelta löytyy tietysti pipareita ja raikkaita persimoneja – kurkkaahan muuten tämä vinkki, testasin ekaa kertaa viime vuonna ja siitä asti olen ollut koukussa. Juustotarjotinta raikastaa viinirypäleet (klassikko) eivätkä päärynäviipaleetkaan ole yhtään hassumpia. Testitarjottimelleni löysi tiensä myös pari erilaista tapaslajitelmaa, jossa toisessa oli erilaisia tapasleikkeleitä ja toisessa muutama viipale ibericojuustoa sekä serranokinkkua. Viimeiseksi mainittu on hyvävalinta sellaisenaan, kun kaipaa viinilasillisen kaveriksi vain jotain pientä suolaista naposteltavaa.

pirkanparhaat2

Pirkka Parhaat ovat Pirkka-sarjan valikoituja tuotteita, hemmottelijan valintoja. Valintoja,  joita ei välttämättä tule tehtyä ihan päivittäin. Sarjasta löytyy laadukkaita erikoistuotteita ja uutuuksia tulee tasaiseen tahtiin lisää. Pirkka Parhaita saa K-Ruokakaupoista.

pirkanparhaat3pirkanparhaat_extrapirkanparhaat5

Ostin Cittarista myös kuvien marmorisen tarjottimen, astiapyyhkeen sekä maljakon. Alkusyksystä löysin K-citymarkettien Hemtex 24h -sisustusmalliston – ja yllätyin miten kivoja tuotteita valikoimasta löytyi. Kannattaa kaartaa ruokakauppareissulla kodinosastolle kurkkimaan Hemtex 24h -joulutuotteita :)

-Maj

1 Comment

  1. päivi 11.12.2017

    Kiva tuo tapas-pakkaus, sopivan kokoinen. Camembert paistettuna, kananmunassa ja korkujauhoseoksessa pyöriteltynä
    tosi ihana.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *