En voinut vastustaa kiusausta käyttää tuota otsikkoa, hahah! Se on tyypit joulukuu ja nyt puetaan päälle oikein luvan kanssa jotain punaista. Onneksi ulkona ei tällä hetkellä ole ihan niin harmaata, kuin näitä kuvia otettaessa. 

Mulla on kotona vasta yksi joulutähti ja valot ja huulilla punaista huulipunaa, mutta kaikki jouluttaja-ystäväni ovat jo ihan irti ja tämähän on vasta alkusoittoa. Seuraavat neljä viikkoa joulutetaan täysillä, apua!

En ole päässyt vielä juurikaan joulufiiliksiin, tällä viikolla pyörittelin käsissäni joulukoristeita, mutta jätin ostamatta. Tajusin juuri eilen kun muut fiilistelivät joulukalenterin ekaa luukkua, että olen jäänyt tänä vuonna kokonaan ilman kalenteria -siis miten näin on päässyt käymään? Kai käytin kaikki energiani metsästäessäni Samuelille futiskortteja sisältävää kalenteria, joten unohdin itseni. Ehkä selviän kuitenkin.

kipparihattu1kipparihattu4

Tässä asussa on pari kivaa uutta juttua; Cartel Storesta ostamani kipparinhattu, Vamoksen nilkkurit ja huulipuna, jonka sävyn perään on kyselty jo useamman kerran. En enää oikein osaa käyttää huulipunaa, etenkään näin kirkkaita sävyjä vaikka kuulema kannattaisi. Huulillani on Lancomen punaa sävyssä 132, Caprice.

kipparihattu3

Hattu – Cartel Store
Neule – Samsoe & Samsoe / INCH” Store
Takki – Gina Tricot
Farkut – Vero Moda
Kengät – Vamos *saatu
Laukku – LV

kipparihattu2

Mikäs teidän joulukalenteri tilanne on? Löytyykö sellaista? Parasta olisi se kalenteri, joka täytetään itse, mainitsinkin siitä jo aikaisemmin muistaakseni, mutta kuten aavistelinkin, se jää ensi vuoteen.

Entä onko pikkujoulut jo juhlittu? Mulla on ainakin vielä yhdet kemut tiedossa ja tänään lähdetään tyttöporukalla vähän ”tuulettamaan” ystävääni, joka tarvitsee pienen breikin vaipparumbasta :*

-Maj

1 Comment

  1. Rena 2.12.2017

    I like your cool look with the pop of red!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *