Katselin kalenteriani ja  jouduin hengittelemään pariin otteeseen, hupsista vaan olen ihan kiitettävästi buukannut itselleni kaikenlaisia projekteja ja työhommia. Toisaalta tämän vähän rennomman tammikuun jälkeen kireämpi aikataulu ei tunnu mitenkään pahalta ajatukselta.

En saa omasta mielestäni saa tarpeeksi asioita tapahtumaan, enkä osaa tarttua hommiin kun aikaa on ”liikaa”. Kiire sopii minulle tavallaan paremmin, olen pienen paineen alla kai tehokkaimmillani – ajatus juoksee kirkkaammin ja saan hyvän mielen saadessani yliviivata asioita to do -listalta.

Olen oppinut, että kalenterin merkintöjä ei kannata kauhistella etukäteen. Päivä kerrallaan ne asiat hoituu. En koskaan ole vielä joutunut esimerkiksi työasioissa sanoamaan, että en saa tehtyä omaa osuuttani, vaikka olenkin etukäteen panikoinut aika huolella.

neuletakki1neuletakki3

 

Pipo – Acne
Neuletakki – PURA *saatu
Paita – & Other Stories
Farkut – Zara
Kengät – Samsoe & Samsoe

 

neuletakki4neuletakki2

Kuvien asusta ei ole mitään sen ihmeellisempää kerrottavaa. Varmaan teidänkin kaapeistanne löytyy vastaava arjen perusasu? Farkut + neuletakki toimii silloin, kun aamulla ei yhtään ylimääräistä aikaa vaatteiden valinnalle. Pukeudun juuri näin, silloin kun pitää tehokkaasti mennä paikasta toiseen ja toisaalta; millaiseen päivään farkut, nilkkurit ja laadukas neuletakki eivät sopisi? Niimpä.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *